Περιπέτεια για την Δέσποινα Μοιραράκη: Λιποθύμησε ενώ οδηγούσε και τράκαρε – Οι πρώτες δηλώσεις - celebs.gr

Breaking

Περιπέτεια για την Δέσποινα Μοιραράκη: Λιποθύμησε ενώ οδηγούσε και τράκαρε – Οι πρώτες δηλώσεις


 Μια περιπέτεια πέρασε αναπάντεχα η Δέσποινα Μοιραράκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου, χθες, Τετάρτη, η Δέσποινα Μοιραράκη έφυγε από το στούντιο μετά τα γυρίσματα του της εκπομπής «Cash or Trash» την οποία παρουσιάζει.

Στην διαδρομή από την μεγάλη κούραση έχασε τις αισθήσεις της την στιγμή που οδηγούσε!

Το αποτέλεσμα ήταν να εμπλακεί σε τροχαίο καθώς το ΙΧ της έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Μετά το περιστατικό, η Δέσποινα Μοιραράκη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πέρασε το βράδυ.

«Επικοινώνησα μαζί της, ήταν στο νοσοκομείο. Φεύγοντας από το στούντιο ήταν πάρα πολύ κουρασμένη, ζαλίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είχε πάρει παραμάζωμα το αυτοκίνητο και τα μηχανάκια. Τρόμαξε και η ίδια πάρα πολύ. Ήταν συσσωρευμένη κούραση με τα γυρίσματα, με τα μαγαζιά της. Μου είπε «ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη». Δεν το είχε καταλάβει, με αποτέλεσμα αυτό που λέμε, «κατέρρευσε». Πήγε στο νοσοκομείο χθες απ’ ότι μου είπε θα παρέμενε και μέσα. Εύχομαι περαστικά να είναι μόνο υλικές ζημιές» ανέφερε η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Αργότερα, η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Πρωινό».

«Αυτή τη περίοδο είμαι κουρασμενη και αγχωμενη, μου έχουν πέσει πάρα πολλά, έχω τα γυρίσματα και την επιχείρηση. Είναι πολύ απαιτητικά. 

Ήμουν στον Ταύρο, έστριψα σε ενα στενό και ξαφνικά τα μάτια μου έκλεισαν και λιποθύμησα. Αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα το γκάζι και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά. Έπεσε πάνω σε δύο μηχανές και ένα αυτοκίνητο και από το τράνταγμα ξύπνησα και τρελάθηκα. 

Ευτυχώς είμαι καλά. Έχω μόνο δύο καρούμπαλα. Ο γιατρός μου είπε ότι όλο αυτό συνέβη από υπερκόπωση».