Η Ζόζεφιν μιλά για την επανασύνδεσή της με τον Νίνο: Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος - celebs.gr

Breaking

Η Ζόζεφιν μιλά για την επανασύνδεσή της με τον Νίνο: Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος


 Για τη σχέση της με τον Νίνο μίλησε η Ζόζεφιν στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

«Δε θα μιλήσω γενικά για το πως αντιμετωπίζω τον έρωτα, θα μιλήσω για το τώρα. Στο σήμερα δίνομαι ολοκληρωτικά, θέλω να το διακινδυνεύω. Θέλω να τα δίνω όλα και όπου βγει. Νομίζω ότι αυτό στο βγάζει ο άνθρωπος που είσαι μαζί του» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια στο γνωστό περιοδικό.

Οι δύο τραγουδιστές αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους, με τη Ζόζεφιν να επιβεβαιώνει την επανασύνδεσή τους, σημειώνοντας: «Ναι, είμαστε μαζί. Τι να πω; Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο τώρα. Το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν το κομμάτι της προσωπικής μας ζωής να το κρατάμε για εμάς, να μη το βλέπει κανείς. Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στις ουσιαστικές σχέσεις είναι το να θέλεις να είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου. Η εξέλιξη μιας σχέσης έρχεται όταν υπάρχει πραγματική αγάπη».

«Δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Τρία πράγματα που έχω ξεχωρίσει στον Νίνο είναι η καλλιτεχνική του ματιά, ο τρόπος που σκέφτεται και η ειλικρίνειά του» δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια για τον αγαπημένο της, Νίνο.