Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για κορονοϊό: Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, ανησυχώ - celebs.gr

Breaking

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για κορονοϊό: Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, ανησυχώ

featured image

Στη νέα καθημερινότητα με την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας αναφέρθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης το βράδυ της Τετάρτης.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς» σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις ανθρώπινες επαφές. Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, προσπαθούμε όσο μπορούμε να τη συντηρήσουμε, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις και κοινωνικές και επαγγελματικές που όσο γίνεται προσπαθούμε να τις συντηρήσουμε μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία και να επανέλθουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων».


«Φαντάζομαι πως θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία, θα διογκωθεί το πρόβλημα ακόμα περισσότερο… Όλα τα αρνητικά της συνεχούς τριβής στις οικίες θα φανούν πολύ περισσότερο με τον χρόνο. Δυστυχώς το Μένουμε Σπίτι έχει και τα κακά του. Είναι δύσκολο αυτό το πράγματα στο πώς θα το διαχειριστούμε. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε όλοι αισιόδοξοι» πρόσθεσε ο ηθοποιός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 το βράδυ της Τετάρτης.

Μήπως είναι μια καλή ευκαιρία, όπως σημείωσε και ο Νίκος Χατζηνικολάου, να εμπλουτιστεί αυτό το διάστημα το λεξικό του Φατσέα; «Ευτυχώς, το έχει αναλάβει ο Χάρης Ρώμας αυτό. Από ότι ξέρω γράφει πυρετωδώς οπότε σε μένα έχει αφήσει άλλες ασχολίες. Δυστυχώς εγώ είμαι φύσει απαισιόδοξος χαρακτήρας και μου έχει μείνει η απαισιόδοξη πλευρά. Αφήστε με εμένα να ανησυχώ με το τι θα γίνει με την κατάσταση. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για να κάθομαι να ασχολούμαι με αυτά, δυστυχώς» καταλήγει ο ηθοποιός.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ