«Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με Δημήτρη Μπέλλο και Κατερίνα Μπέη» - celebs.gr

Breaking

«Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με Δημήτρη Μπέλλο και Κατερίνα Μπέη»

featured image

Συνυπήρξαν στο σπίτι του «MasterChef» όμως οι σχέσεις του δεν ήταν ιδανικές και οι κόντρες μεταξύ τους ήταν συχνές. Δημήτρης Μπέλλος, Κατερίνα Μπέη και Μαριάννα Πουλμέντη συμμετείχαν στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star Channel και κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Η Μαριάννα Πουλμέντη, το πρωί της Πέμπτης, παραχώρησε συνέντευξη στην τελευταία εκπομπή του «Καλοκαίρι #not» και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τους συγκεκριμένους πρώην συμπαίκτες της.

Αρχικά, η Μαριάννα ανέφερε: «Είναι πολύ όμορφο το vibe που λαμβάνω από τον κόσμο κάθε πρωί που έρχομαι στην δουλειά και φεύγω. Δεν έχω δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση αλλά για κανάλι στο youtube. Θέλω να μαγειρέψω σε κουζίνες, να εξελιχθώ, να μάθω και είναι στα επόμενα βήματά μου».


Μιλώντας για την τηλεοπτική συνύπαρξη του Μπέλλου – Μπέη στην κουζίνα της εκπομπής «Happy Day» δήλωσε: «Χαίρομαι που εξελίσσονται όλα τα παιδιά, είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο.» Θα βρισκόταν μαζί τους στην ομάδα;

«Δεν είναι ότι δεν μπορώ να συνυπάρξω με τα παιδιά, απλά εγώ για να λειτουργήσω σε έναν χώρο είτε είναι η δουλειά μου είτε μια εκπομπή θέλω γύρω μου ανθρώπους που να είμαι ευχάριστα μαζί τους.

Είναι κάτι που δεν θα ήθελα με αυτά τα δύο παιδιά απλά θα λειτουργούσα καλύτερα με την Φωτεινούλα, με τον Κωστάκη, με την Μάρλεν. Με αυτά τα παιδιά θα το έκανα. Αν ήταν πολύ καλά τα χρήματα θα πήγαινα».

Πηγή: www.newsbeast.gr