Ορφέας Αυγουστίδης: Δεν ξέρω τι είναι το lifestyle, είμαι πάρα πολύ κακός σε αυτό - celebs.gr

Breaking

Ορφέας Αυγουστίδης: Δεν ξέρω τι είναι το lifestyle, είμαι πάρα πολύ κακός σε αυτό

featured image

«Θεωρώ ότι δεν έχει τόσο πολύ ενδιαφέρον γιατί θα επαναλαμβάνομαι» ανέφερε ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Πέμπτης και πρόσθεσε: «Πλάκα κάνω. Είμαι πολύ ανοιχτός και μιλάω όταν έχω κάτι να πω».

Μιλώντας για το lifestyle ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δε ξέρει τι είναι αυτό. «Δεν ξέρω τι είναι το lifestyle.  Είμαι πάρα πολύ κακός στο lifestyle και δεν συμμετέχω για να μην εκτίθεμαι. Αν θα βγω, μια χαρά θα βγω με την γυναίκα μου».

Ο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη, ρωτήθηκε για την αναγνωρισιμότητα αλλά και για τους γονείς του, ο Ορφέας Αυγουστίδης είπε: «Ωραία που δεν με συγκρίνουν με τους γονείς μου. Τον πρώτο καιρό ίσως να με ρωτούσαν περισσότερο για τους γονείς μου αλλά μέχρι εκεί. Έτσι κι αλλιώς παιδιά των γονιών μας είμαστε.


Η μητέρα στην καραντίνα ήταν στην Νέα Υόρκη, ζορίστηκε η γλυκούλα. Δεν φοβήθηκα γιατί ήξερα ότι θα προστατευτεί, ότι θα κάτσει σπίτι. Δεν είδε άνθρωπο τόσο καιρό. Νομίζω όταν ήρθε σταμάτησε να μιλάει και να επικοινωνεί με τους ανθρώπους μετά από 7-8 μέρες. Έχουμε πολύ ωραία σχέση, με πήρε τηλέφωνο και με διόρθωσε γιατί είχα πει ότι ήμουν κακομαθημένος κι ότι ήμουν ένα παιδί που δεν τους κούρασα καθόλου».

Πηγή: www.newsbeast.gr