Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα 40 βίντεο που είχε στο κινητό του ο συζυγοκτόνος και κάτι προκαλεί εντύπωση - celebs.gr

Breaking

Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα 40 βίντεο που είχε στο κινητό του ο συζυγοκτόνος και κάτι προκαλεί εντύπωση

featured image

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές τα βίντεο και τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της ΚαρολάινΜπάμπη Αναγνωστόπολου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του, ήταν περισσότερα από 40.

Σε τρία από αυτά, φαίνεται ο 33χρονος πιλότος με την Καρολάιν και τη μικρή Λυδία, να κάνουν μπάνιο μέσα σε μια πισίνα. Σε ένα άλλο βίντεο, φαίνεται η Καρολάιν να παίζει χαρτιά με τον κατηγορούμενο στο σπίτι τους, ενώ άλλο βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί στα γραφεία της εταιρίας που δούλευε ο πιλότος.


Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος είχε στο κινητό του περισσότερα βίντεο με τον ίδιο να πιλοτάρει ελικόπτερο, παρά με τη γυναίκα και το παιδί του.

Ψάχνουν τις φωτογραφίες στο κινητό του συζυγοκτόνου

Στο μεταξύ, οι αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» και τις φωτογραφίες που είναι περισσότερες από 200 στο κινητό του αλλά και σε αυτή την περίπτωση, οι επαγγελματικές φωτογραφίες είναι περισσότερες  από τις προσωπικές του στιγμές με την Καρολάιν και το μωρό.

Τα στοιχεία αυτά θα συνδυαστούν με την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, τόσο του κατηγορουμένου όσο και της Καρολάιν.

Η άρση έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να παραδοθεί στον αρμόδιο ανακριτή.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ