Απαράδεκτος ο Γιώργος Λιάγκας – Πάρκαρε το τζιπ του σε ράμπα ΑμεΑ - celebs.gr

Breaking

Απαράδεκτος ο Γιώργος Λιάγκας – Πάρκαρε το τζιπ του σε ράμπα ΑμεΑ

featured image

Απρεπή συμπεριφορά επέδειξε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, καθώς βολεύτηκε να παρκάρει το θηριώδες τζιπ του σε ράμπα ΑμεΑ και πάνω στη λωρίδα κίνησης τυφλών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, για περισσότερη από μισή ώρα, φρόντισε να πεταχτεί εκεί όπου ήθελε, σταθμεύοντας παράνομα το μεγάλου κυβισμού όχημά του στην πλατεία Φοίβης. Τι κι αν εμπόδιζε την πρόσβαση σε ΑμεΑ, ούτε που τον ένοιαξε… «Η δουλειά μου να γίνει κι όλα καλά» θα σκέφτηκε προφανώς.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Έπιασαν δουλειά οι μυστικοί επιβάτες-«κατάσκοποι» στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε τον – Αυτόν σκότωσαν στον Άγιο Παύλο. Του είχαν στήσει καρτέρι

Ωστόσο, για κακή του τύχη, ένας θαμώνας παρακείμενου καταστήματος κατέγραψε την αντικοινωνική συμπεριφορά και δημοσίευσε φωτογραφίες και βιντεοληπτικό υλικό στα social media, ενώ κάλεσε και την Τροχαία. Πλήρωμα μετέβη στο κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, επέδωσε κλήση και προχώρησε σε αφαίρεση πινακίδων για 60 ημέρες από το τζιπ του παρουσιαστή για παράνομη στάθμευση, όπως προβλέπει ο ΚΟΚ. Επίσης ο παραβάτης οδηγός είναι υποχρεωμένος να παραδώσει την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμά του, τα οποία επίσης στερείται για 60 ημέρες. Όπως προβλέπεται, σε περίπτωση υποτροπής μέσα σε διάστημα έξι μηνών, η άδεια οδήγησης αφαιρείται για διπλάσιο χρονικό διάστημα (120 ημέρες) και ο παραβάτης υποχρεούται σε επανεξέταση για την επαναχορήγησή της.

Πληροφορίες από espresso [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ