Φρικτό έγκλημα – Τον τρέλανε το σταριλίκι του TikTok και σκότωσε την πρώην του - celebs.gr

Breaking

Φρικτό έγκλημα – Τον τρέλανε το σταριλίκι του TikTok και σκότωσε την πρώην του

featured image

Ο σταρ του TikTok βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία διπλής δολοφονίας μιας και φέρεται να σκότωσε εν ψυχρώ την εν διαστάσει σύζυγό και τον σύντροφό της σε πολυκατοικία στο Σαν Ντιέγκο. Μάλιστα, φέρεται πρώτα να είχε παραβιάσει το ipad της 5χρονης κόρης του σε μια προσπάθεια να τους «πιάσει» μαζί.

Πρόκειται για τον Ali Abulaban με το όνομα JinnKid στο TikTok και έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο διαδικτυακούς ακόλουθους και συνήθως δημοσιεύει κωμικά video και μιμήσεις διασημοτήτων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτο! Μητέρα και πρώην δασκάλα θηλάζει τον αρραβωνιαστικό της τρεις φορές την εβδομάδα

Ο 29χρονος σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, κατηγορείται για την δολοφονία της εν διαστάσει γυναίκας του, της Ana Abulaban, και του φίλου της Rayburn Cadenas Barron. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαριές και μπορεί να ζητηθεί ακόμη και θανατική ποινή εάν καταδικαστεί. Ο ίδιος ωστόσο στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Ντιέγκο δήλωσε αθώος.


Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, η 28χρονη είχε ζητήσει να φύγει από το διαμέρισμά τους, στις 18 Οκτωβρίου και τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία.

Όμως επέστρεψε και εγκατέστησε εφαρμογή ακρόασης στο iPad της 5χρονης κόρης του όταν το σπίτι ήταν άδειο. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Ali άκουσε αργότερα την ίδια ημέρα μέσω της εφαρμογής τη σύζυγό του να μιλάει και να γελάει με τον φίλο της Rayburn Cadenas Barron.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα μηνύματα του πιλότου στο τρίτο πρόσωπο πριν σκοτώσει την Καρολάιν – «Σε παρακαλώ να βρεθούμε»

Τότε ο 29χρονος Tik Toker επέστρεψε στο διαμέρισμα και φέρεται να πυροβόλησε τον Barron τρεις φορές πριν πυροβολήσει τη γυναίκα του στο κεφάλι.

Οι κινήσεις του Ali Abulaban πριν εισβάλει στο διαμέρισμά, όπως αναφέρει η Daily Mail, φαίνεται πως έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας. Πριν καλέσει ο ίδιος την αστυνομία πήρε τη κόρη του από το σχολείο. 45 λεπτά αργότερα συνελήφθη στο αυτοκίνητο με το παιδί. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ