Αυτός είναι ο 42χρονος ιερέας με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media - celebs.gr

Breaking

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Αυτός είναι ο 42χρονος ιερέας με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media

featured image

Στο Καλοχώρι Σερρών βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής T-Live μετά τον σάλο που προκλήθηκε με ιερέα της περιοχής και τις… αποκαλυπτικές του φωτογραφίες στο instagram.

Οι 42χρονος πάτερ Γεώργιος από την πρώτη στιγμή, δήλωσε πως βρήκε αρκετούς υποστηρικτές στο πλευρό του, ενώ μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, αποφάσισε να κατεβάσει το προφίλ του.

Πρόκειται για έναν οικογενειάρχη και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος έχει σπουδάσει Θεολογία αλλά και Τεχνικός Υλεκτρονικών Υπολογιστών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Είχε κάνει και τις 3 δόσεις – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

«Το ότι αγαπώ τη γυμναστική, το ότι έχω κάνει φωτογράφιση και αγαπώ και το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Θεό και την πνευματική ζωή και την ψυχή. Βλέπετε ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν εδώ πέρα το αποδέχονται και δεν μου δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα.


Εμείς είμαστε άνθρωποι και όταν ένας μας ξέρει σαν άνθρωπο και τι καρδιά έχουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λοιπόν. Δεν θεωρώ ότι προκλήθηκε σάλος με όλο αυτό», δήλωσε στην κάμερα του T-Live.

«Είναι πολύ καλός, ευγενικός, ένας κύριος με τα όλα του. Τον σέβεται όλο το χωριό και όλος ο κόσμος εδώ. Με τέτοια συμπεριφορά λίγοι ιερείς πέρασαν από εδώ», συμπλήρωσε κάτοικος της περιοχής για τον 42χρονο ιερέα.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου