Εξώδικο στην εκπομπή της Κουτσελίνη από την μητέρα και την αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ - celebs.gr

Breaking

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Εξώδικο στην εκπομπή της Κουτσελίνη από την μητέρα και την αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ

featured image

Η μητέρα και η αδελφή του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έστειλαν εξώδικο στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Ζήνα Κουτσελίνη γνωστοποίησε σήμερα πως η μητέρα και η αδερφή του δημοσιογράφου μέσω της δικηγόρου τους, Ρόης Παυλέα, και του ασκούμενου δικηγόρου, Σπύρου Χαριτάτου, ο οποίος ήταν και πρώην συνεργάτης της εκπομπής έστειλαν εξώδικο μετά από συγκεκριμένες δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια στις 18 Νοεμβρίου στην εκπομπή της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Είχε κάνει και τις 3 δόσεις – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι δήλωσε για το εξώδικο

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το εξώδικο που έστειλε στην εκπομπή μας η μητέρα και η αδερφή του Καραϊβάζ της δικηγόρου τους Ρόης Παυλέα και του ασκούμενου δικηγόρου, Σπύρου Χαριτάτου» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.


Τη συγκεκριμένη ημέρα η Ζήνα Κουτσελίνη φέρεται να είχε ξεσπάσει κατά του Σπύρου Χαριτάτου υποστηρίζοντας ότι πλησίασε τη μητέρα και την αδελφή του δολοφονημένου δημοσιογράφου, προκειμένου να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση για αυτοπροβολή, αναφέροντας μάλιστα ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα και τον κάλεσε να παραιτηθεί.

Σημειώνεται, ότι η αδελφή και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ γνώρισαν τον Σπύρο Χαριτάτο πέρυσι και απευθύνθηκαν σε εκείνον ως ασκούμενο δικηγόρο και στη Ρόη Παλεύα για να τους εκπροσωπήσουν. Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ όμως ζήτησε εκπροσώπηση από τον Γιώργο Λύτρα.

Μετά την προβολή του εξωδίκου, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Να σας πω ότι η σύζυγος και ο γιος του Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Χαριτάτος και ο Γιώργος ήταν φίλοι αν μπορεί ο Χαριτάτος να αποδείξει ότι είχαν βγει έξω έστω και μία φορά για καφέ, τα λέω αυτολεξεί».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου