Τάσος Ξιαρχό – Σάλος με βίντεο που κοροϊδεύει κοπέλα με παραπάνω κιλά! - celebs.gr

Breaking

Τάσος Ξιαρχό – Σάλος με βίντεο που κοροϊδεύει κοπέλα με παραπάνω κιλά!

featured image

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με πρωταγωνιστή τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό.

Ο κατά κόσμον Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος ανάρτησε μια σειρά εξοργιστικών – αν μη τι άλλο – stories στο Instagram από νυχτερινή του έξοδο σε εστιατόριο, όπου χλευάζει μια κοπέλα που κάθεται στο διπλανό τραπέζι και έχει μερικά κιλά παραπάνω.

«Όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα» λέει και δείχνει τα ρούχα, αλλά και το πρόσωπο της κοπέλας, η οποία φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι ο Ξιαρχό τη βιντεοσκοπεί και την κοροϊδεύει μπροστά στους χιλιάδες ακολούθους του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Big Brother – Το ΒΙΝΤΕΟ με την Ανχελίτα σε… ακατάλληλες σκηνές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χειροτέρεψε η κατάσταση του Γιάννη Αϊβάζη – Τον “έβαλαν” σε οξυγόνο

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό δείχνει με νέο βίντεο πως κρύφτηκε στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα μπήκε στο Instagram του την ανάρτησή του και παρέμεινε εκεί μέχρι εκείνη να αποχωρήσει.
Τελικά, μετά από λίγη ώρα, η κοπέλα αποχωρεί από το εστιατόριο με τον χορογράφο να λέει «bye», ενώ μια φίλη του που είναι μαζί του γελάει. Tα stories αυτά φαίνεται να έχουν κατέβει, ενώ ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε σχεδόν 24 ώρες μετά το περιστατικό «συγγνώμη», αναφέροντας ότι κάποιες φορές ο «αυθορμητισμός» τους είναι ακραίος και πως ο ίδιος δεν είναι «ρατσιστής με το πάχος».
Πάντως, ο χορογράφος καταφέρεται και κατά των «δικαστών του πληκτρολογίου», ενώ έχει βάλει μια ψηφοφορία ρωτώντας τους ακολούθους του αν είχαν και αυτοί «κακές στιγμές» και αν είχαν κράξει κάποιος για την εμφάνισή του.
Ο Τάσος Ξιαρχό ζητάει συγγνώμη που κορόιδευε κοπέλα με παραπάνω κιλά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 31.10.2021

Οι αναρτήσεις αυτές του Τάσου Ξιαρχό εξόργισαν το Twitter, με τους χρήστες του να κατηγορούν τον χορογράφο για μισογυνισμό, bullying και fat-shaming (δηλαδή τον εξευτελισμό κάποιου λόγω του βάρους του).

Δείτε ΕΔΩ το επίμαχο βίντεο.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα