Ακρίτα για Βασιλακόπουλο – Είχε ζητήσει να μην γίνει έλεγχος στην παρέα του - celebs.gr

Breaking

Ακρίτα για Βασιλακόπουλο – Είχε ζητήσει να μην γίνει έλεγχος στην παρέα του

featured image

Η Έλενα Ακρίτα, μέσω μιας σειράς ερωτημάτων, κατηγορεί τον καθηγητή Πνευμονολογίας και τους υπόλοιπους ειδικούς που ήταν μαζί του, επειδή αποδέχθηκαν να μπουν στο κατάστημα χωρίς να τους γίνει πρώτα έλεγχος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες είναι αναγκασμένοι να υπακούουν σε συγκεκριμένα μέτρα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Big Brother – Το ΒΙΝΤΕΟ με την Ανχελίτα σε… ακατάλληλες σκηνές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χειροτέρεψε η κατάσταση του Γιάννη Αϊβάζη – Τον “έβαλαν” σε οξυγόνο

Μάλιστα, η ίδια κατηγορεί τον καθηγητή Πνευμονολογίας και τους υπόλοιπους ειδικούς που ήταν μαζί του, επειδή αποδέχθηκαν να μπουν στο κατάστημα χωρίς να τους γίνει πρώτα έλεγχος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες είναι αναγκασμένοι να υπακούουν σε συγκεκριμένα μέτρα.

Στη συνέχεια, η κ. Ακρίτα επιτίθεται στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο για τη δήλωσή του ότι σκέφτεται να ζητήσει αστυνομική προστασία. «Όταν κοιτάς αν το κούτελο του απέναντι είναι λερωμένο, πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς ότι το δικό σου είναι καθαρό», καταλήγει στην ανάρτησή της, τονίζοντας ότι καταδικάζει και τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας εφόσον πράγματι χειροδίκησαν.

«Με τα λεωφορεία που είναι σαρδελοποιημενα δεν είδα να συγκινείται ο κ. Βασιλακόπουλος», σημειώνει στην ίδια ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ