Απειλές κατά Βασιλακόπουλου – «Βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου» - celebs.gr

Breaking

Απειλές κατά Βασιλακόπουλου – «Βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου»

featured image

Συνεχίζονται τα απειλητικά μηνύματα κατά του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου μετά την επίθεση που δέχθηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Να σημειώσουμε ότι στην επίθεση κατά του καθηγητή αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στέλιος Λουκίδης. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν που έκανε την παρατήρηση για να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και όχι ο κ. Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας ήταν εκείνος, όμως, που δέχθηκε την επίθεση.

 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Big Brother – Το ΒΙΝΤΕΟ με την Ανχελίτα σε… ακατάλληλες σκηνές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χειροτέρεψε η κατάσταση του Γιάννη Αϊβάζη – Τον “έβαλαν” σε οξυγόνο

Τι συνέβη στην ταβέρνα

«Ήμασταν 20 περίπου λοιμωξιολόγοι. Είχαμε ένα συνέδριο στην Καλαμπάκα και επισκεφτήκαμε μία ταβέρνα. Ένας εκ των συναδέλφων μου πήγε στη διεύθυνση του μαγαζιού και ζήτησε να γίνουν έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, καθώς βλέπαμε ότι δεν είχαν ελεγχθεί», είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο κ. Βασιλακόπουλος μετά τις αποκαλύψεις στο MEGA και πρόσθεσε πως αμέσως μετά, πιθανότατα ο γιος του ιδιοκτήτη πήγε στο τραπέζι τους και τους έδιωξε κακήν κακώς.


«Βγαίνοντας από το μαγαζί έπεσαν δύο πάνω μου, με πέταξαν κάτω, μας έσκισαν τα πουκάμισα. Οι συνάδελφοί μου προσπάθησαν να με σώσουν», ανέφερε για την επίθεση ο κ. Βασιλακόπουλος αποκαλύπτοντας ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τον απείλησε, όταν του είπε ότι θα δημοσιοποιήσει το περιστατικό.

 

Το νέο απειλητικό μήνυμα

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δήλωσε ότι σκέφτεται να ζητήσει αστυνομική προστασία, ενώ, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύει το in.gr, οι απειλές στον καθηγητή συνεχίζονται.

Όπως μπορείτε να δείτε, το νέο απειλητικό μήνυμα γράφει (σ.σ. με την ορθογραφία και τη σύνταξη που εστάλη): «Βρωμιάρη ούτε στο μαγαζί δεν σεβάστηκε, έφαγες και μετά ρε είπες να κάνουμε και φασαρία!! Επιτέθηκε στην κόρη του? Εε μουρλέ, αληθεύει πηγαίνεις σε κλινικές τρελάδικο??

Μακριά από εμάς πρόσεχε τα λόγια που ξεστομίζει το βρωμόστομα σου, κυριολεκτικά μιλάω αν θα έχω πρόβλημα στην δουλειά μου θα σε φάει το μαύρο φίδι.

Άντε ψόφα βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου».

  [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ