Καταπέλτης ο Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο και τα «καρφιά» στον Γρηγόρη Πετράκο - celebs.gr

Breaking

Καταπέλτης ο Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο και τα «καρφιά» στον Γρηγόρη Πετράκο

featured image

Για την κατάσταση της υγείας του, αλλά κα για τα όσα δηλώνει δημόσια ο Γρηγόρης Πετράκος, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αναφορικά με την υγεία του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Είμαι σπίτι, κάθε μέρα είναι καλύτερη από την άλλη σε λίγο θα τρέξω στους τοπικούς αγώνες. Οι γιατροί για να με αφήσουν να φύγω, με περάσανε από σαράντα κόσκινα μόνο όταν τα πάντα ήταν πεντακάθαρα με άφησαν να φύγω. Με τον Θέμη κανονίζουμε την επιστροφή μου».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι απαντά για τον Γρηγόρη Πετράκο

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τον Γρηγόρη Πετράκο και για τον ντόρο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Όταν βλέπω τον Πετράκο που είναι δικό μου παιδί από το Fame Story να μαζεύει ψήφους για το κόμμα του Τράγκα δεν αντέχω. Εγώ σκοτώθηκα με τον Πετράκο στο Fame Story γιατί έγλειφε τους καθηγητές».

Τέλος, θέση πήρε για την υπόθεση Τσαλίκη – Γκουντάρα – Κάκκαβα, όπου και δήλωσε: «Αυτός που δεν έχει δίκιο και τα έκανε όλα είναι ο ΣΚΑΪ. Ο Γρηγόρης δεν φταίει για τον ΣΚΑΪ. Η φράση για τα ψυχολογικά ήταν άτυχη αλλά πρέπει να προσέχουμε στην τηλεόραση. Ο Τσαλίκης έγινε λίγο εριστικός και το προσωποποίησε στον Γρηγόρη», ανέφερε ο παρουσιαστής. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ