Λιάγκας και Σκορδά κατά Ξιαρχό: «Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους» - celebs.gr

Breaking

Λιάγκας και Σκορδά κατά Ξιαρχό: «Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους»

featured image

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξέσπασαν στον αέρα κατά του Τάσου Ξιαρχό, για το περιστατικό με την βιντεοσκόπηση κοπέλας που έκανε κρυφά ο χορογράφος σχολιάζοντας την ενδυματολογική της επιλογή σε σχέση με τα κιλά της.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Όλοι έχουμε κάνει λάθη και ο ομιλών και έχω ζητήσει συγγνώμη. Το θέμα είναι αν τα λάθη τα επαναλαμβάνεις. Και αν μαθαίνεις από τα λάθη σου. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά ίδια όμως και εμείς του δίνουμε βήμα γιατί λέμε έχει πλάκα. Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους στην τηλεόραση. Είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι γι’ αυτά τα φαινόμενα».


Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Έχω γίνει έξαλλη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τον Τάσο. Το χθεσινό το επαναλαμβανόμενο ήταν τραγικό. Βγαίνεις έξω και νομίζεις ότι έχεις την εξουσία να εκθέτεις τη ζωή ενός ανθρώπου. Μιλάς για την εξωτερική εμφάνιση, μιλάς για τα ρούχα, μιλάς για δεδομένα και στερότυπα. Ότι οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν πρέπει να φοράνε τι; Ριγέ μπλουζάκια»;

«Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τον ακολουθούν παιδιά και τα βάζει σε αυτή τη λογική. ότι ναι, επιτρέπεται να κάνεις bullying», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

«Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τον ακολουθούν παιδιά και τα βάζει σε αυτή τη λογική. ότι ναι, επιτρέπεται να κάνεις bullying», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ