Διπλό χτύπημα για τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στη φυλακή: Αγωγές εκατομμύριων από τα θύματα και διαζύγιο - celebs.gr

Breaking

Διπλό χτύπημα για τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στη φυλακή: Αγωγές εκατομμύριων από τα θύματα και διαζύγιο

featured image

Συνεχίζεται η τραγωδία που ζει ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς μετά την προφυλάκιση, τα θύματα ζητούν αγωγές εκατομμυρίων και η γυναίκα του διαζύγιο.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις εξελίξεις σχετικά με τα σεξουαλικά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι προφυλακισμένος σχεδόν τρεις μήνες στις φυλακές Τρίπολης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η θέση του συνεχώς δυσχεραίνει.


Την ώρα που ο εισαγγελέας είχε απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισής του και έκρινε ότι πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι την δίκη, τα θύματα των επιθέσεων που έχει διαπράξει προχωρούν σε αγωγές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto οι γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έχουν καταγγείλει προχωρούν σε αγωγές και ζητούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων.

Το ίδιο δημοσίευμα θέλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να μπαίνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε αυτή την δικαστική διαμάχη. Η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου προχωράει στο διαζύγιο, παρόλο που μέχρι τώρα έδειχνε να τον στηρίζει.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ