Συγκλονίζει η Αλεξανδράκη – «Παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά» - celebs.gr

Breaking

Συγκλονίζει η Αλεξανδράκη – «Παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά»

featured image

Σε ζωντανή σύνδεση από το νοσοκομείο μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. Πλάι στον γιατρό της, η μελαχρινή καλλονή εξομολογήθηκε όλη την περιπέτεια που βιώνει το τελευταίο διάστημα με την υγεία της.

«Πρόκειται για μια λοίμωξη ουροποιητικού συστήματος από τις πλέον σοβαρές. Αυτές που αποκαλούμε πυελονεφρίτιδες και είναι συχνές σε νεαρές κυρίες και απειλούν, εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, την υγεία του νεφρού. Άρα είναι σκόπιμο να κάνει την κατάλληλη αντιμετώπιση και να μην περιμένει να υποχωρήσει η λοίμωξη» τόνισε ο γιατρός της Δήμητρας Αλεξανδράκη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παρέλυσα από την δεξιά μου πλευρά, δεν μπορούσα να πατήσω πλέον το δεξί μου πόδι από τον πόνο που προερχόταν από το νεφρό μου. Ο πόνος αντανακλούσε μπροστά, σε όλη την δεξιά μου πλευρά και είχα ανεβάσει πυρετό μέχρι 39,6. Ρίγος που σπαρταρούσα, δεν μπορούσε να δώσει εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσω το χέρι μου».

«Για αυτό δεν ήθελα να βγω σήμερα. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να με δει ο κόσμος. Δεν είμαι καλά σήμερα» πρόσθεσε, όταν ξέσπασε σε δάκρυα, το μοντέλο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ