Σοφία Δρέττα κατά των Πετρούνια και Μιλλούση – «Δεν έχουν βγει να υποστηρίξουν τους συναθλητές τους, είναι αδιανόητο» - celebs.gr

Breaking

Σοφία Δρέττα κατά των Πετρούνια και Μιλλούση – «Δεν έχουν βγει να υποστηρίξουν τους συναθλητές τους, είναι αδιανόητο»

featured image

Η Σοφία Δρέττα πήρε την απόφαση να βγει δημόσια και να καταγγείλει την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε από πρώην προπονητή της. «Με πέταγε πάνω σε στρώματα ή στο πάτωμα, άλλες φορές με άρπαζε από τα μαλλιά και με έσερνε…», εξομολογείται στο Tlive.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η Σοφία Δρέττα αναφέρθηκε και στη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια. «Αρχικά, θέλω να πω ότι είναι δύο μεγάλοι αθλητές που έχουν κρατήσει το άθλημα ζωντανό και είμαστε ευγνώμονες όλοι οι Έλληνες. Μας στενοχωρεί όμως, που αυτά τα δύο παιδιά δεν έχουν βγει να υποστηρίξουν τους συναθλητές τους που ήταν τόσα χρόνια μαζί στις ίδιες εγκαταστάσεις. Μας λυπεί το γεγονός, γιατί ήμασταν στα ίδια γυμναστήρια, ακόμα κι αν δεν ήμασταν στις ίδιες ομάδες, βιώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια τις ίδιες σκηνές και είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι γίνονται τέτοιες δηλώσεις.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Αισθάνομαι ότι είναι ένας τρόπος αθέμιτης προβολής που θέλει να τραβήξει την προσοχή. Αυτό το αναφέρω γιατί ακόμα και με την κ. Μιλλούση είχαμε τον ίδιο προπονητή κάποια στιγμή. Τον οποίο εγώ καταγγέλλω στο υπόμνημά μου. Περάσαμε από τα χέρια του. Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να λένε ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν και… αν υπήρξαν αυτές οι περιπτώσεις, και ότι λυπούνται. Συγκαλύπτουν καταστάσεις και δεύτερον είναι αδιανόητο να λένε ότι οι αθλητές που βγαίνουν και μιλούν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές δεν ήταν επιτυχημένοι», λέει η Σοφία Δρέττα.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ