Μαμάκιας ο συζυγοκτόνος – Η ατάκα του θύματος που τον εξόργισε - celebs.gr

Breaking

Μαμάκιας ο συζυγοκτόνος – Η ατάκα του θύματος που τον εξόργισε

featured image

«Ελάτε, μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου»… Αυτά φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 40χρονου από τον Βλαχιώτη Λακωνίας στην αστυνομία, λίγη ώρα αφότου είχε στραγγαλίσει τη γυναίκα του.

Λίγο μετά τις δώδεκα τα ξημερώματα της Δευτέρας ο επί δέκα χρόνια σύζυγος της 36χρονης ισχυρίστηκε στις Αστυνομικές Αρχές πως υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του όταν η 36χρονη μίλησε άσχημα για τη μητέρα του εκείνος την έπνιξε πάνω στο κρεβάτι τους. «Στην αρχή δεν το πίστευα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Λέμε τι έχει γίνει για να φτάσει σε αυτό το σημείο αυτός ο άνθρωπος, πώς του γύρισε το μυαλό έτσι; Μας είναι λίγο δύσκολο. Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε εδώ, έχουμε ταραχτεί όλοι, ειδικά στη γειτονιά που τους ξέραμε» ανέφερε γειτόνισσα του θύματος, προσθέτοντας: «Δηλαδή και από γείτονα που μένει απέναντι δεν είχαν ακούσει ποτέ φασαρία, ποτέ τσακωμό».

Όσο ο 40χρονος στραγγάλιζε με τα ίδια του τα χέρια την σύζυγό του πάνω στο κρεβάτι τους, τα δύο τους παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών ήταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο αδελφός της άτυχης 36χρονης που ήταν μαζί της πριν από μερικές ώρες, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Πήγαμε ήπια έναν καφέ εδώ και μετά 8:30 μου λέει η αδερφή μου να φύγουμε τώρα να πάω να μαγειρέψω στα παιδιά» υποστήριξε ο αδελφός του θύματος. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ