Απαράδεκτο σχόλιο Μπαλάσκα για Παναγιωτόπουλο: «Οι γυναίκες να προσέχουν πιο πολύ. Ο Στάθης είχε προβλήματα» - celebs.gr

Breaking

Απαράδεκτο σχόλιο Μπαλάσκα για Παναγιωτόπουλο: «Οι γυναίκες να προσέχουν πιο πολύ. Ο Στάθης είχε προβλήματα»

featured image

Στα τηλεοπτικά πάνελ μετά από καιρό επέστρεψε ο Σταύρος Μπαλάσκας, μετά τον ντόρο που είχε ξεσπάσει με τα όσα είχε πει για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μετά τις δηλώσεις του, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε διενεργήθηκε έρευνα εις βάρος του από την ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας έκανε την επανεμφάνισή του στα πάνελ μιλώντας στον ΣΚΑΙ για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Της κακομοίρας στην Πάτρα – Η ξαναμμένη ώριμη στο μπαλκόνι και το “ρόζ βίντεο”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο άγνωστος Γιωρίκας Πηλίδης . Η πείνα, ο ρατσισμός, το Super market και τα μετάλλια

«Πάντα έτσι δεν γίνεται; Όταν σπάσει απόστημα ξεχύνεται το πύον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω ότι είναι καθαρά αντικείμενο της κ. Κανδαράκη ο λεγόμενος, έτσι όπως τον αναφέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι, πορνο-Στάθης», είπε για να συνεχίσει: «Εγώ νομίζω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ένα προσωπικό πρόβλημα και έπρεπε να το είχε λύσει. Θα πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες προσεκτικές και αρνητικές θα μπορούσα να πω. Όχι στο συναινετικό σεξ, αλλά στη συναινετική καταγραφή. Η κάθε καταγραφή είναι σήμερα με ένα άτομο και σήμερα πάνε όλα καλά. Κανείς δεν γνωρίζει το αύριο».


Ωστόσο, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Αναστασοπούλου, τον έβαλε στη θέση του, αναφέροντας: «Εμένα δεν μου αρέσει η φράση: οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές. Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό. Εδώ μιλάμε για μία παράνομη πράξη του συγκεκριμένου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Το πώς συμπεριφέρεται μία γυναίκα με τον σύντροφό της, είναι καθαρά δικό της θέμα και δικαίωμά της». [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ