Ούτε η Νικολούλη το περίμενε – 10χρονος βρέθηκε νεκρός στη βαλίτσα - celebs.gr

Breaking

Ούτε η Νικολούλη το περίμενε – 10χρονος βρέθηκε νεκρός στη βαλίτσα

featured image

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο αγόρι με τη δολοφονία του να αποκαλύπτεται όταν η σορός του βρέθηκε σε μια βαλίτσα το απόγευμα της Πέμπτη. Αυτό το έγκλημα δεν μπορούσε να το συλλάβει ούτε η Αγγελική Νικολούλη.

Τα ίχνη του αγοριού είχαν χαθεί από την Τετάρτη ημέρα κατά την οποία εξαφανίστηκε και η μητέρα του για την αναζήτηση της οποίας διεξάγουν έρευνα οι αρχές που «δείχνουν» προς εκείνη ως το πρόσωπο που σκότωσε το αγόρι.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας – Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Νεος μάρτυρας την “ακυρώνει” – «Ήταν μια χαρά μετά το πάρτι»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor – Τα γράφαμε. Οριστικό τέλος απο το ριάλιτι επιβίωσης ο Πηλίδης

Την εξαφάνιση του αγοριού δήλωσε στην αστυνομία ο πατέρας του περίπου στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης όταν επέστρεψε στο σπίτι και διαπίστωσε ότι απουσίαζαν τόσο το παιδί όσο και η 33χχρονη μητέρα του.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες εντόπισαν ίχνη αίματος στο σπίτι και μετά από έρευνες στις οποίες συμμετείχαν πυροσβέστες, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι αλλά και drone, η σορός του 10χρονου εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μια βαλίτσα με ρόδες που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι της οικογένειας.

«Το παιδί έφερε αρκετά χτυπήματα τα οποία προκλήθηκαν από μαχαίρι» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας αλλά η ακριβή αιτία του θανάτου θα γίνει γνωστή σήμερα όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ