Άκης Τσοχατζόπουλος: «Η έκπληξη στις τρεις διαθήκες του» – Ποιους αποκληρώνει - celebs.gr

Breaking

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Η έκπληξη στις τρεις διαθήκες του» – Ποιους αποκληρώνει

featured image

Στις τρεις διαθήκες που άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και στις…εκπλήξεις που κρύβουν, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Νίκος Αλεξανδρής.

«Υπάρχουν τρεις διαθήκες που οι πληροφορίες λένε ότι η μία συμπληρώνει και ολοκληρώνει την προηγούμενη. η έκπληξη στις διαθήκες δεν είναι τόσο ποιους αφήνει, όσο ποιους αποκληρώνει. Γιατί μιλά για τους ανθρώπους που τον πλήγωσαν, τον έκλεψαν, όπως λέει…» είπε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει ονόματα και είπε ότι, «γνωρίζουμε ποιοι είναι, αλλά από τις ηχογραφήσεις του», σημειώνοντας πως «περιμένουμε να δούμε».

Παράλληλα, ο κ. Αλεξανδρής ζήτησε λίγες ημέρες υπομονή, καθώς θα μπορέσει να μιλήσει με ονόματα όταν θα έχει στα χέρια του το τελικό κείμενο με τις διαθήκες.


Ο δικηγόρος εξήγησε πως τα άτομα που αποκληρώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχουν απόλυτη σχέση με το κλεμμένο αρχείο του και με τη δημοσίευση της διαθήκης θα «ρίξουν φως στην υπόθεση».

«Μετά την αποφυλάκισή του ξεκίνησε έναν αγώνα για το κλεμμένο αρχείο του, που χάθηκε σε τρεις φάσεις. Κατάφερε να ανακτήσει το ένα τρίτο από το αρχείο μέσα στις θυρίδες», περιέγραψε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, οι διαθήκες αναμένεται να δημοσιευτούν έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Τέλος, είπε πως, τα άτομα αυτά δεν είναι συγγενείς του πρώην Υπουργού.

Δείτε το βίντεο




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ