Άκης Τσοχατζόπουλος: «Η έκπληξη στις τρεις διαθήκες του» – Ποιους αποκληρώνει - celebs.gr

Breaking

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Η έκπληξη στις τρεις διαθήκες του» – Ποιους αποκληρώνει

featured image

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την κακοκαιρία «Ελπίς» μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη.

«Τα Μεσόγεια κυριολεκτικά χτυπήθηκαν αλύπητα από την κακοκαιρία», σημείωσε η ηθοποιός, η οποία κατοικεί στην Παιανία, όπου για 4η μέρα αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα από τα χιόνια και τον παγετό.

«Είχαμε πάρα πολύ χιόνι, δεν τα βάζουμε με τον καιρό, δεν ζούμε στο Ντουμπάι, αλλά στην Ελλάδα», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι δεν πέρασε εκχιονιστικό για κάποιες ημέρες, λόγω των οχημάτων που είχαν εγκλωβιστεί στους δρόμους.


«Δεν είχαμε φως, ευτυχώς είχαμε τζάκι και ήμασταν όλοι εκεί μπροστά», πρόσθεσε, τονίζοντας πως κάποιοι που ενδεχομένως να είχαν ανάγκη μεταφοράς δεν μπορούσαν να φύγουν από τον οικισμό.

«Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας» δήλωσε για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας από τις Αρχές.

«Μείναμε χωρίς ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε και όταν φυσάει, όταν έχει καύσωνα ή χιόνια δεν έχουμε ρεύμα», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Το εκχιονιστικό πέρασε μετά από τρεις μέρες, γιατί μέχρι τότε δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τον οικισμό», κατέληξε η Βαλέρια Κουρούπη.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου