Καταπέλτης η Χριστίνα Ορφανίδου: Μου στέλνουν χυδαίες φώτο κάθε μέρα. Τους ξέρω όλους, όλοι αυτοί συνδέονται - celebs.gr

Breaking

Καταπέλτης η Χριστίνα Ορφανίδου: Μου στέλνουν χυδαίες φώτο κάθε μέρα. Τους ξέρω όλους, όλοι αυτοί συνδέονται

featured image

Η Χριστίνα Ορφανίδου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, “καρφώνοντας” γνωστό influencer, που συνεργαζόταν και προωθούσε τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος διέρρευσε το βίντεο.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother είχε αναφερθεί και στο παρελθόν, αλλά και μέσα στο ριάλιτι, σε πρώην σύντροφό της, ο οποίος διέρρευσε βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο, χωρίς την συγκατάθεσή της.

Ο Γολγοθάς της Χριστίνας Ορφανίδου την τελευταία τετραετία


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχασε μάνα, πατέρα, σύντροφο μέσα σε 1 χρόνο, τη νάρκωσαν, τη βίασαν κι έμεινε 3 μέρες άπλυτη μετά το βιασμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπουκοταζ στα αναψυκτικα της οικογένειας που εμπλέκεται στον βιασμό

Στο πρώτο story που δημοσίευσε η Χριστίνα Ορφανίδου, υπογραμμίζει: «Μιλάτε για cyber bullying ε; Τώρα που γίνεται σε εσάς. Ελάτε στο προφίλ μου λίγο να δείτε κάτι. Γεννητικά όργανα καθημερινά, χυδαία και υβριστικά μηνύματα, ευχές για θάνατο και αρρώστιες, προσβολές σε σελίδες στο fb, ομάδες στο discord να πουλάνε το βίντεό μου όπως κι άλλων κοριτσιών, να πρέπει να επισκέπτομαι συνέχεια όλα τα site πορνό και να ζητάω εγώ να κατέβει το βίντεο και όλα αυτά σε μία καθημερινή λούπα. Τα δημοσίευσα καθημερινά μέχρι που απλά κουράστηκα. Γιατί δε βοήθησε κανένας μεγάλος. Όποια πόρτα χτύπησα, δεν άνοιξε ποτέ. Και ξαφνικά γίνεται στο δικό σου σπίτι και αγανακτείς! 4 χρόνια το ζω και κανείς δεν έχει βοηθήσει. Τόσο καιρό στέκομαι μόνη μου και τα αντιμετωπίζω αυτά, αλλά με τον βιασμό της Γεωργίας λύγισα. Γιατί όλους αυτούς τους ξέρω, όλοι συνδέονται με ένα μαγικό τρόπο. Παιδιά, πάλι δε θα αλλάξει κάτι, όλα θα ξεχαστούν και θα συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε».


Σε ποιον γνωστό influencer αναφέρεται η Χριστίνα Ορφανίδου

Αμέσως μετά, η Χριστίνα Ορφανίδου δημοσίευσε στιγμιότυπα από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα στην Ελένη Τσολάκη, όπου αναφερόταν στον influencer και ρώτησε μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους αν καταλαβαίνουν σε ποιον αναφέρεται.

«Είναι ένας μεγάλος influencer, ο οποίος συνεργάστηκε με τον πρώην σύντροφό μου και όταν τον ρώτησα “ρε συ, γιατί τον προωθείς, μου έχει κάνει κακό”, μου απάντησε “δεν ξέρω τι έχει συμβεί, σε εμένα φέρεται καλά”. Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Πού να ήξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση;», σημειώνει η Χριστίνα Ορφανίδου.

Χριστίνα Ορφανίδου για influencer

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ