Πανικός με ακυβέρνητο λεωφορείο - Παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του - celebs.gr

Breaking

Πανικός με ακυβέρνητο λεωφορείο - Παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του

featured image

Ακυβέρνητο λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με ταξί στην Καλαμαριά, σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, με απολογισμό, ευτυχώς, έναν τραυματία.

Αρχικά, το λεωφορείο συγκρούστηκε με ταξί και στη συνέχεια καβάλησε ένα πεζοδρόμιο, παρασύροντας στο πέρασμά του δέντρα και μία πινακίδα οδοσήμανσης.

Το λεωφορείο της γραμμής 4 ξέφυγε της πορείας του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και αφού συγκρούστηκε με ένα ταξί, κατέληξε σε δέντρα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός εαυτού ο Βαγγέλης Περρής με τον Γιώργο Πατούλη: «Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ποια «Ελπίς»; Έλληνες “σφίχτες” βγήκαν γυμνοί στα χιόνια για να το παίξουν παλικάρια!

Σύμφωνα με το Mega, το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και μετά από σύγκρουση με ταξί, ο οδηγός του υπέστη κακώσεις στα άκρα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.


Πιθανότατα ο οδηγός τραυματίστηκε προσπαθώντας να σταματήσει το ακυβέρνητο λεωφορείο

Όπως υπογράμμισε ο οδηγός του ταξί, μιλώντας στην κάμερα του καναλιού, την ώρα που το λεωφορείο έπεσε πάνω του, ο οδηγός βρισκόταν εκτός οχήματος και πιθανόν το όχημα του ξέφυγε στην κατηφόρα, με αποτέλεσμα να «ανέβει» στο πεζοδρόμιο, παρασύροντας τα πάντα, ενώ ο τραυματισμός ενδέχεται να προέκυψε κατά την προσπάθεια του οδηγού να σταματήσει το λεωφορείο, τρέχοντας από πίσω.

Όπως αναφέρεται στο GRTimes, τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, περίπου 60 ετών, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με ελαφρές κακώσεις στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου σε καλή κατάσταση.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ