Αττική Οδός: Ξεκινούν οι μηνύσεις – Χειρουργημένος καρδιοπαθής στρέφεται κατά της εταιρείας - celebs.gr

Breaking

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Αττική Οδός: Ξεκινούν οι μηνύσεις – Χειρουργημένος καρδιοπαθής στρέφεται κατά της εταιρείας

featured image

Αττική οδός: Ξεκινούν οι μηνύσεις των οργισμένων οδηγών κατά της εταιρείας, οι οποίοι έμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες, σε συνθήκες πολικού ψύχους, με την αρχή να κάνει ένας καρδιοπαθής.

Όλοι όσοι εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό δεν φαίνεται να καλύπτονται από την καταβολή αποζημίωσης ύψους 2.000 ευρώ από τη διαχειρίστρια εταιρεία για κάθε όχημα, καθώς πολλοί από αυτούς καταγγέλλουν ότι αντιμετώπισαν προβλήματα που έβαλαν σε κίνδυνο την υγεία τους, γεγονός που στοιχειοθετεί κατά τη γνώμη τους αστικές και ποινικές ευθύνες της εταιρίας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός εαυτού ο Βαγγέλης Περρής με τον Γιώργο Πατούλη: «Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ποια «Ελπίς»; Έλληνες “σφίχτες” βγήκαν γυμνοί στα χιόνια για να το παίξουν παλικάρια!

Αστικές και ποινικές ευθύνες έχει η Αττική οδός

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikastiko.gr, δικηγορικά γραφεία της Αθήνας δέχονται προσφυγές πολιτών κατά της Αττικής Οδού και μάλιστα, όπως καταγγέλλει η δικηγόρος, Κατερίνα Φραγκάκη, εγκλωβίστηκαν άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και έγκυες που δεν είχαν ούτε καν νερό να πιουν, γεγονός που φέρει την εταιρεία αντιμέτωπη, όχι μόνο με αστικές, αλλά και με ποινικές ευθύνες και δεν αποκλείεται να κάνουν μηνύσεις.


Πολλοί πολίτες μάλλον δεν περιορίζονται στην παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών, ώστε να διερευνήσει τις ποινικές ευθύνες, ούτε αποδέχονται την αποζημίωση των 2.000 ευρώ.

Όπως υπογραμμίζει η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, ένας καρδιοπαθής άνδρας, πρόσφατα χειρουργημένος, με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, εγκλωβίστηκε σε ταξί, επιστρέφοντας από την εργασία του, στο έλεος των χιονοκαταιγίδων, ενώ εισήλθαν στην Αττική οδό επί είκοσι τουλάχιστον ώρες. Κινδύνευσε η υγεία και η ζωή του χωρίς νερό, στερούμενος τα φάρμακα του, δίχως θέρμανση και καύσιμα, στο έλεος του χιονιά, χωρίς καμιά βοήθεια από τους υπεύθυνους.

Παράλληλα, η δικηγόρος επισημαίνει ότι αυτή τη στιγμή, έχει απεγκλωβιστεί, βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο ίδιος και η οικογένεια του «μας έχουν δώσει εντολή όπως καταθέσουμε αγωγή και μήνυση κατά της εταιρείας της Αττικής Οδού για άσκηση ποινικής δίωξης και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων, αλλά και για την χρηματική του αποζημίωση».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου