On air τσακωμός Χρηστίδου – Καρατσιώλη: «Όχι αυτά σε εμένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;» - celebs.gr

Breaking

On air τσακωμός Χρηστίδου – Καρατσιώλη: «Όχι αυτά σε εμένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;»

featured image

O Θάνος Καρατσιώλης, δικηγόρος του μάρτυρα που κατέθεσε για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», για να μιλήσει ότι δέχεται επιθέσεις μέσω δημοσιεύσεων, από τον Ηλία Γκιώνη.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε στον δικηγόρο ότι και εκείνος έχει προσβάλει αρκετό κόσμο, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συζήτηση δεν άργησε να πάρει άλλη τροπή.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας – Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Νεος μάρτυρας την “ακυρώνει” – «Ήταν μια χαρά μετά το πάρτι»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor – Τα γράφαμε. Οριστικό τέλος απο το ριάλιτι επιβίωσης ο Πηλίδης

Ο Θάνος Καρατσιώλης ανέβασε τους τόνους και είπε στην παρουσιάστρια: «Τι εννοείτε; Ποιες αναρτήσεις; Σας παρακαλώ πολύ όχι αυτά σε εμένα. Εγώ δεν έχω προσβάλει κανένα επί προσωπικού. Μην λέτε ανακρίβειες. Είστε δημοσιογράφος και να προσέχετε τα λόγια σας. Κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμια ποινική καταδίκη εναντίον μου.

Το προφίλ μου είναι τέλειο κι άρτιο… Οι αναρτήσεις μου που κολλάνε; Δεν κατάλαβα την επίθεση. Θα μου πείτε εμένα αν θα γράψω ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Facebook; Σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε; Θα μου κάνετε επίθεση για τις αναρτήσεις μου; Είναι χιούμορ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ