Δείτε πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος... τελείωσε οριστικά τον Κοψιάλη με ένα ΒΙΝΤΕΟ 20 δευτερολέπτων! - celebs.gr

Breaking

Δείτε πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος... τελείωσε οριστικά τον Κοψιάλη με ένα ΒΙΝΤΕΟ 20 δευτερολέπτων!

featured image

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε «επίθεση» στον Influencer και του απάντησε σχετικά με τις αντιδράσεις του για την κριτική που δέχεται τις τελευταίες ημέρες

Σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες στα social media με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας πως έπεσε θύμα βιασμού ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δέχτηκε πολλά σχόλια για τη στάση του στην υπόθεση και τη φιλία του με ένα άτομο το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση, χωρίς όμως να έχει κάποια σχέση.

Ο γνωστός influencer βρέθηκε στο στόχαστρο χρηστών του Twitter εξαιτίας αναρτήσεων που είχε κάνει στο παρελθόν και κυρίως εξαιτίας κάποιων likes σε σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Σε συνέχεια αυτών κατέβηκε από το προφίλ του ο διαγωνισμός από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο με δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.


Μετά από τα παραπάνω δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Ο ίδιος μέσω συνεχόμενων αναρτήσεων τις τελευταίες ημέρες… στόχευσε εναντίον όσων βρέθηκαν εναντίον του, όμως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με ένα μόνο post του έδωσε την καλύτερη απάντηση!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέβασε ένα μικρό βίντεο 20 δευτερολέπτων και σχολίασε Influencer από τα Lidl.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ