Χειροπέδες στον Κατσαούνη του «Survivor» – Ασέλγησε σε ανήλικη - celebs.gr

Breaking

Χειροπέδες στον Κατσαούνη του «Survivor» – Ασέλγησε σε ανήλικη

featured image

Το «λαϊκό παιδί από την επαρχία με τη μεγάλη καρδιά», όπως έχει αυτοαποκληθεί ο 28χρονος παίκτης του «Survivor» Γιώργος Κατσαούνης, φαίνεται πως έχει και… αχαλίνωτες ορμές!

Από τη Νάντια Αλεξίου

Μπορεί όλη η Ελλάδα να τον είδε να φιλάει παθιασμένα τη Μυριέλλα Κουρεντή από την αντίπαλη ομάδα των Διασήμων, όμως δείχνει να μην έχει ενδοιασμούς όταν πρόκειται να κάνει «στενό μαρκάρισμα» ακόμη και σε ανήλικη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο ως παίκτης της ομάδας των Μαχητών, ο Γιώργος Κατσαούνης συνελήφθη στα Φάρσαλα έπειτα από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 16χρονης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γεωργία Μπίκα – Αυτό είναι το κορίτσι που βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της η ανήλικη, ενώ επέστρεφε από διασκέδαση στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, ο Γιώργος Κατσαούνης την άρπαξε από την κουκούλα και την εξανάγκασε να καθίσει σε ένα παγκάκι, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, θωπεύοντάς την στους μηρούς της στο ύψος των γοφών και προτρέποντάς την ταυτόχρονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για «να της κάνει μασάζ»!

«Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν» επιβεβαίωσε η δικηγόρος Μαρία Γαλλιού που εκπροσωπεί την ανήλικη.


Μετά τη μήνυση σε βάρος του 28χρονου παίκτη του reality του Σκάι, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί της Παρασκευής 3ης Δεκεμβρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λάρισας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

O «τσακατσούκας» ή «στρακαστρούκας», όπως είναι το προσωνύμιο του Φαρσαλινού, καθώς, όπως δηλώνει, «τα κάνει όλα γρήγορα», έχει προκαλέσει και στο «Survivor» έντονες αντιδράσεις, ειδικά μετά την κίνησή του να φιλήσει την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας Μυριέλλα Κουρεντή, με τους συμπαίκτες του να τον… στήνουν στον τοίχο σε λαϊκό δικαστήριο και να τον «δικάζουν» χωρίς ελαφρυντικά!

f2 2022 01 19T104130.014

Ωστόσο, προκύπτει ένα σοβαρό ζήτημα για το αν ο Γιώργος Κατσαούνης είχε ενημερώσει την παραγωγή του reality για την εμπλοκή του σε μια υπόθεση με τόσο σοβαρή καταγγελία, η οποία εκκρεμεί δικαστικά. Το ηθικό ερώτημα είναι κατά πόσο μπορεί ένας κατηγορούμενος για πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης να λαμβάνει δημόσιο βήμα και να προβάλλει τις θέσεις του σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν και ανήλικοι.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η οποία εκκρεμεί στα δικαστήρια, αναμένεται η αντίδραση του Σκάι και το αν θα ανακαλέσει τη συμμετοχή του Γιώργου Κατσαούνη, ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ