Χαμός στον ΑΝΤ1 με Άδωνι: «Με έχουν ψηφίσει 70.000 άνθρωποι, μην μιζεριάζετε, βλάπτετε την Ελλάδα» (vid) - celebs.gr

Breaking

Χαμός στον ΑΝΤ1 με Άδωνι: «Με έχουν ψηφίσει 70.000 άνθρωποι, μην μιζεριάζετε, βλάπτετε την Ελλάδα» (vid)

featured image
Ενοχλημένος από τις ερωτήσεις για την ακρίβεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στην δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου.

Με ένταση συνοδεύτηκε ακόμα μία τηλεοπτική εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη, αυτή τη φορά στον ΑΝΤ1.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» και όπως ήταν αναμενόμενο, πολλές από τις ερωτήσεις αφορούσε το κύμα ακρίβειας που ταλαιπωρεί τους πολίτες, τόσο στα καύσιμα, όσο και στα είδη πρώτης ανάγκης.

Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης αφού επανέλαβε για ακόμα μία φορά τους αριθμούς ανάπτυξης της χώρας, αλλά και την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, ζήτησε τόσο από την Ελένη Καλογερόπουλου, όσο και από την Μαριάνα Πυργιώτη που του έκαναν τις ερωτήσεις να μην μιζεριάζουν γιατί κάνουν κακό στην χώρα.


«Μας παρουσίασαν στην Γερμανική βουλή σαν παράδειγμα επιτυχίας. Δεν μπορεί όλοι οι άλλοι να λένε οτι πάμε καλά και εμείς να γκρινιάζουμε. Η μιζέρια κάνει κακό στην Ελλάδα. Βλάπτει την Ελλάδα. Κάνει κακό στην πατρίδα. Όποιος κάνει όλη την μιζέρια, κάνει κακό στην πατρίδα», είπε μεταξύ άλλων.

Όταν η πρώτη επέμεινε στην μεγάλη αύξηση των καυσίμων, τότε της εξαπέλυσε επίθεση, λέγοντάς της πως δεν έχει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αλλά αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και πως δεν είναι κακοπροαίρετες οι ερωτήσεις της.

Μάλιστα όταν του είπε οτι εκπροσωπεί τις περισσότερες ελληνικές οικογένειες, ρωτώντας για την ακρίβεια, της απάντησε: «Εσείς εκπροσωπείτε τις ελληνικές οικογένειες ή εγώ που με ψήφισαν 70.000 άνθρωποι στην Βόρεια Αθήνα. Σας παρακαλώ που εκπροσωπείτε τις ελληνικές οικογένειες. Τι είμαστε εμείς; Δεν είμαστε εκλεγμένοι των ελληνικών οικογενειών; Εσάς περιμέναμε;».

Και συνέχισε εξαπολύοντας προσωπική επίθεση: «Μια υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ είστε φανατική. Θα διατάξουμε μείωση των τιμών παγκοσμίως. Είμαι πρόθυμος να απαντώ σε κάθε καλόπιστη ερώτηση, είστε κακόπιστη».

 

 



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ