Συγκλονίζει ο παππούς του 7χρονου – «Εύχομαι η κόρη μου όταν πεθάνει να μην τη βάλουν σε εργαλειοθήκη» - celebs.gr

Breaking

Συγκλονίζει ο παππούς του 7χρονου – «Εύχομαι η κόρη μου όταν πεθάνει να μην τη βάλουν σε εργαλειοθήκη»

featured image

Ράκος ο παππούς του επτάχρονου Ανδρέα από την Κυψέλη, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως η κόρη του θα μπορούσε πρωταγωνιστεί σε τέτοια τραγωδία.

«Λυπάμαι για το παιδάκι, λυπάμαι για το αγγελούδι» υπογράμμισε μιλώντας στον Alpha, ενώ ευχήθηκε στην κόρη του «να μη φτάσει στη ζωή της όταν πεθάνει να τη βάλουν μέσα σε μία εργαλειοθήκη».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Υπογράμμισε πως ο ίδιος είναι ναυτικός και δεν είχε επαφές με την κόρη του, ενώ είναι γέννημα θρέμμα από τον Πειραιά και στην περιοχή βρέθηκε τυχαία.


«Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε το κοριτσάκι, δεν γνώριζα πού μένουν τίποτα. Δεν γνώριζα πού μένει, με ποιον ζει, τι έχει κάνει στη ζωή της. Ήξερα μόνο πως την πήρε η μητέρα της και είχαν φύγει» πρόσθεσε.

Παράλληλα, διερωτήθηκε «πώς μπορεί να λέγομαι βιολογικός παππούς, όταν δεν έχω δει τα παιδάκια, αλλά συγκλονίστηκα».

«Το μόνο που έκανα να πάρω τηλέφωνο στην Ασφάλεια και να πω ότι όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να έρθω να πάρω τα κοκαλάκια του να πάω σε μία εκκλησία, όπως πρέπει, για να ησυχάσει και η ψυχούλα του» σημειώνει.

Έκανε λόγο για καταδικαστέα πράξη ενώ η κόρη του θα έπρεπε να καταγγείλει τον σύντροφό της από τότε που κακοποιούσε τα παιδιά.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ