«Αναλαμβάνω εγώ δωρεάν την υπόθεση»: Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου, χωρίς αμοιβή - celebs.gr

Breaking

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

«Αναλαμβάνω εγώ δωρεάν την υπόθεση»: Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου, χωρίς αμοιβή

featured image

Ο Αλέξης Κούγιας θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του 19χρονου Άλκη, φιλάθλου του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του γραφείου του γνωστού ποινικολόγου “πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.


Δωρεάν θα εκπροσωπήσει ο Αλέξης Κούγιας την οικογένεια του 19χρονου Άλκη Οι δύο πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία, αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν”.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου