«Ανακούφιση και δικαίωση» – Η πρώτη αντίδραση του Λεβέντη μετά τις τοξικολογικές - celebs.gr

Breaking

«Ανακούφιση και δικαίωση» – Η πρώτη αντίδραση του Λεβέντη μετά τις τοξικολογικές

featured image

Ικανοποιημένος δηλώνει ο δικηγόρος Δημήτρης Τσάκος, συνήγορος ενός εκ των καταγγελλομένων ως δράστη του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του θύματος.

Ο δικηγόρος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε για δικαίωση και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά «κατά παντός υπευθύνου», αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός ο Πάνος Νάτσης – Δεν φορούσε κράνος και πολτοποιήθηκε το κρανίο του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το άγνωστο βίντεο με τον Ατζούν «πρόδωσε» τον επόμενο Μαχητή του Survivor, Iδoύ πoιός μπαίνει στο παιχνίδι

«Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Οι εντολείς μου, στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση αλλά δικαίωση. Επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους εναντίον παντός υπευθύνου», αναφέρει η δήλωση του δικηγόρου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην πρώτη αντίδρασή της μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών η Γεωργία αναφέρθηκε στην καθυστέρηση λήψης ούρων και δήλωσε με νόημα πως «ένας βιασμός δεν προκύπτει με χάπια». [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ