Την στιγμή που πολλές Ευρωπαικές χώρες πετάνε τις μάσκες εδώ λένε πως το 2024 θα γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα - celebs.gr

Breaking

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Την στιγμή που πολλές Ευρωπαικές χώρες πετάνε τις μάσκες εδώ λένε πως το 2024 θα γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα

featured image

Η πανδημία δημιούργησε νέα δεδομένα στην εστίαση με την κανονικότητα να επιστρέφει το 2024, αναφέρει έρευνα που πραγματοποίησαν οι εταιρείες MSPS και Alternative για λογαριασμό της Coca-Cola.

Λόγω του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που λάμβανε και λαμβάνει μέχρι και σήμερα η χώρα για την αναχαίτιση της πανδημίας, έχουν αλλάξει οι συνήθειες των πολιτών στη διασκέδαση.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Αρχικά το ωράριο, οι Έλληνες βγαίνουν πλέον νωρίτερα, κυρίως από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., με την τάση αυτή να είναι πιο εμφανής στα προάστια, ενώ οι παρέες είναι συνήθως μικρότερες, λόγω και των περιορισμών.


Έρευνα – Εστίαση: Το 70% προτιμά να διασκεδάζει σπίτι για οικονομικούς λόγους

Σε επίπεδο επισκεψιμότητας, τον τελευταίο χρόνο καταγράφεται μείωση 6% στα καταστήματα καφέ, 12% στις ταβέρνες, 21% στα εστιατόρια, 23% στα καφέ-μπαρ, 20% στα fast food, 30% στα μπαρ, 51% στα club και 37% στα μπαρ-εστιατόρια.

Οι βασικοί λόγοι στους οποίους αποδίδουν οι ερωτηθέντες τον περιορισμό της εξόδου διασκέδασης και την προτίμηση της κατ’οίκον διασκέδασης αφορούν την εξοικονόμηση χρημάτων για το 70%, ενώ 62% δηλώνει ότι αισθάνεται περισσότερh ασφάλεια.

Τέλος, σχεδόν ένας στους δύο δηλώνει ότι θέλει να αποφύγει την πολυκοσμία και τη φασαρία. Σε σχέση με την προ COVID-19 περίοδο, το 66% δηλώνει ότι βγαίνει λιγότερο έξω, με το 55% να δηλώνει επίσης ότι στις εξόδους του καταναλώνει το ίδιο. Ωστόσο, ένα σημαντικό ποσοστό 37% αναφέρει ότι όταν βγαίνει καταναλώνει λιγότερο σε σχέση με προ πανδημίας εποχές. [/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου