«Ήταν ατίθασο παιδί, έπρεπε να τον τιμωρήσω»: Προκαλεί αποτροπιασμό η ομολογία του δολοφόνου του 7χρονου στην Κυψέλη - celebs.gr

Breaking

«Ήταν ατίθασο παιδί, έπρεπε να τον τιμωρήσω»: Προκαλεί αποτροπιασμό η ομολογία του δολοφόνου του 7χρονου στην Κυψέλη

featured image

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το παιδί εκείνη τη μέρα το είχαν υποβάλλει σε πολύωρη ορθοστασία. Κάποια στιγμή δεν άντεξε και κυριολεκτικά κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει. Τότε ο Πολωνός του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα και τη μύτη και τον άφησε στο δωμάτιό του, όταν αργότερα πήγε να τον δει, τον βρήκε νεκρό.

Κυψέλη: Η σοκαριστική κατάθεση του δράστη

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Στην απολογία του, ο δράστης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ ατίθασο παιδί, φώναζε συνέχεια και έδειχνε ασέβεια στη μάνα του. Εκείνη τη μέρα φώναζε διαρκώς και δεν σταματούσε. Έπρεπε να τον τιμωρήσω για να σταματήσει. Έβαλα στο στόμα του μονωτική ταινία και τον άφησα στο δωμάτιο του. Όταν πήγα μετά από ώρα να δω τι κάνει τον βρήκα νεκρό».


Η μητέρα από τη δική της πλευρά φαίνεται να κατέθεσε: «Δεν κατάλαβα τι έγινε, ήμουν σε άλλο δωμάτιο και έπαιζα ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι…».

Εντύπωση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην αστυνομία, πως κουβαλούσαν παντού τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη, ακόμα και όταν είχαν μείνει άστεγοι. Όταν τους ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί δεν τα έθαψαν, δεν πήραν απάντηση.

εργαλειοθήκη Κυψέλη

Να σημειώσουμε, πως ο πατέρας των παιδιών στην Πολωνία, που είπαν πως έστειλαν εκεί τον 7χρονο τότε, βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με το dnews, κάτοικος της περιοχής, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης δήλωσε: «Το πρωί ήρθα να ανοίξω το γραφείο και είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο με δυο άτομα να στέκονται εδώ δίπλα. Από περιέργεια ρώτησα έναν γείτονα και μου είπε ότι είναι ο εισαγγελέας και έρευνα ένα δώμα στην πολυκατοικία. Μετά από αρκετή ώρα κατέβηκε η αστυνομία, αυτό που άκουσα είναι ότι εκκρεμεί μια υπόθεση για ναρκωτικά. Δεν τους γνώριζα, αλλά δεν είχα ακούσει ποτέ φασαρία. Εκ των υστέρων πληροφορήθηκα από τους γείτονες για το παιδί».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ