Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο – Έφυγε νικημένη από τον καρκίνο στα 31 της η… - celebs.gr

Breaking

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο – Έφυγε νικημένη από τον καρκίνο στα 31 της η…

featured image

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 31 ετών η Nightbirde, κατά κόσμον Jane Marczewski, η οποία είχε συγκλονίσει τους πάντες με την εμφάνισή της στο «America’s Got Talent» με το τραγούδι που είχε συνθέσει η ίδια και αφορούσε τη σκληρή μάχη που έδινε για την υγεία της.

Η 31χρονη είχε αποκαλύψει στις οντισιόν του «America’s Got Talent» ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2017 και το 2019 της ανακοίνωσαν ότι έχει μόνο τρεις μήνες ζωής. Παρόλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω και το πάλεψε μέχρι τέλους. Πέθανε το περασμένο Σάββατο (19.2.2022) αλλά ήδη είχε συγκινήσει τους τηλεθεατές του σόου με το τραγούδι της, «It’s OK», ιδιαίτερα τον αυστηρό κριτή Σάιμον Κάουελ, ο οποίος την αποχαιρέτησε μέσω ενός tweet.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Ο Κάουελ, συγκινημένος, της είχε δώσει το «χρυσό buzzer» ενώ η εμφάνισή της στο σόου έφτασε τις 40 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. «Είναι σημαντικό να μάθουν όλοι ότι είμαι πολλά περισσότερα από τα άσχημα που μου έχουν συμβεί», είχε πει η ίδια στη σκηνή του «America’s Got Talent», αποκαλύπτοντας ότι είχε 2% ποσοστό επιβίωσης. «Αλλά 2% δεν είναι μηδέν» είχε πει χαμογελώντας σε κριτές και κοινό.

Ο παρουσιαστής του σόου και ηθοποιός, Τέρι Κρουζ, αλλά και η Χάιντι Κλουμ, μέλος της κριτικής επιτροπής του AGT, την αποχαιρέτησαν με τις δικές τους αναρτήσεις στα social media.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο και την αφάνταστη απώλειά της», ήταν η δήλωση της οικογένειάς της στα αμερικανικά ΜΜΕ. «Η φωνή σου, η ιστορία σου και το μήνυμά σου άγγιξαν εκατομμύρια. Το Nightbirde θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας “AGT”. Αναπαύσου εν Ειρήνη, Τζέιν», ανέφερε το AGT, σε δήλωση στο CNN.

Δείτε το βίντεο που συγκλόνισε κοινό και επιτροπή..

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ