Πακιστάν: UFO πετούσε δύο ώρες πάνω από την Ισλαμαμπάντ – Το viral βίντεο και οι θεωρίες συνωμοσίας - celebs.gr

Breaking

Πακιστάν: UFO πετούσε δύο ώρες πάνω από την Ισλαμαμπάντ – Το viral βίντεο και οι θεωρίες συνωμοσίας

featured image

Φρενίτιδα προκάλεσαν στους «κυνηγούς εξωγήινων» τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από την Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν.

Φωτογραφίες και βίντεο, δείχνουν ένα «διογκωμένο τρίγωνο UFO» να παραμονεύει πάνω από την πόλη για δύο ώρες.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Σύμφωνα με την New York Post, το αλλόκοτο αντικείμενο ίπτατο πάνω από την Ισλαμαμπάντ και έγινε ορατό από χιλιάδες κόσμου.

«Ηταν τρίγωνο με εξόγκωμα στην κορυφή»

Ο Arslan Warraich, ένας άνδρας που τράβηξε πολλές φωτογραφίες και βίντεο με το αντικείμενο, υποστηρίζει ότι πέρασε δύο ώρες βλέποντας το  τριγωνικού σχήματος UFO να αιωρείται πάνω από την πρωτεύουσα.

«Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ήταν», είπε αργότερα στους δημοσιογράφους. «Το βιντεοσκόπησα για πάνω από 12 λεπτά, έβγαλα δεκάδες φωτογραφίες και το παρατηρούσα για περίπου 2 ώρες. Σε γυμνό μάτι φαινόταν σαν ένας μαύρος στρογγυλός βράχος, αλλά όταν ζούμαρα, είδα ότι είχε περίπου το σχήμα ενός τριγώνου με ένα σαφές εξόγκωμα στην κορυφή. Ήταν συμπαγές, μαύρο και δεν είχε αιχμηρές άκρες. Δεν αντανακλούσε πολύ φως και δεν εξέπεμπε φως το ίδιο».


«Σίγουρα δεν ήταν κάτι ζωντανό, π.χ. έντομο ή πουλί. Αποκλείω το να ήταν drone, γιατί και εγώ πετάω drone και ξέρω πώς είναι. Επίσης θεωρώ πως δεν επρόκειτο για κάποιο σκάφος του στρατού, γιατί δεν μου φαίνεται λογικό ο στρατός μας να πετάει μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από μια πολυτελή περιοχή της Ισλαμαμπάντ, όπου διαμένουν πολλοί στρατιωτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι», προσέθεσε ο άνδρας.

Στα εκπληκτικά πλάνα, το αντικείμενο φαίνεται να κρέμεται ακίνητο πάνω από τη φασαρία της πρωτεύουσας. Στη συνέχεια, μια μύγα και πολλά πουλιά πέρασαν επίσης από το πλάνο, δείχνοντας τη σαφή διαφορά με το μακρινό UFO.

Φρενίτιδα στα social media

Αφότου ο Arslan μοιράστηκε το υλικό στο ίντερνετ, έλαβε δεκάδες σχόλια από «κυνηγούς UFO», οι οποίοι πασχίζουν να δώσουν μια εξήγηση για το φαινόμενο.

Ένας από αυτούς συνεχάρη τον Arslan για το ρεπορτάζ του, λέγοντας: «Η μαγνητοσκόπηση είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Καταλαβαίνετε πόσο σπάνιο είναι ένα ντοκουμέντο σαν αυτό;» Ένας άλλος έδωσε επίσης στον Arslan συγχαρητήρια, λέγοντας: «Μπράβο! Έτσι ακριβώς “συλλαμβάνεις” ένα UFO».

‘Ενας τρίτος σχολιαστής επεσήμανε ότι το αντικείμενο έμοιαζε πάρα πολύ με ένα άλλο, που είχε δει ο ίδιος στη Νέα Υόρκη.

«Ήταν ακριβώς έτσι, χωρίς φώτα να αναβοσβήνουν. Στάθηκε στον ουρανό για περίπου τέσσερα λεπτά και μετά ανέβηκε προς τα πάνω, μέχρι που εξαφανίστηκε τελείως». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ