«Εχω πολλούς άσους στο μανίκι» λέει ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών - celebs.gr

Breaking

«Εχω πολλούς άσους στο μανίκι» λέει ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών

featured image

«Έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου», είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας των τριών νεκρών αδελφών στην Πάτρα, αναφερόμενος στην αντιμετώπιση νοσοκομειακά και νοσηλευτικά των περιπτώσεων των άτυχων παιδιών που έφυγαν εξαιρετικά πρόωρα από την ζωή.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος, ο πατέρας είπε χαρακτηριστικά «Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό», σημειώνοντας με νόημα πως «θα τα πούμε εν καιρώ».

Σχετικά με τις αναφορές για εισπνοή αερίου που σχετίζεται με τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού, ο πατέρας υποστήριξε μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου ότι σχετικά στοιχεία αφορούν τον θάνατο της Μαλένας και όχι της αδελφής της και πως σχετικές αναφορές υπάρχουν στην σχετική ιατροδικαστική έκθεση.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Πάντως, ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Πάτρα, Κωνσταντίνος Φλαμής, διάβασε όπως είπε την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας και πουθενά δεν αναφέρεται πως αποτέλεσε αντικείμενο εξέτασης η μύτη του κοριτσιού, κάνοντας λόγο για ακόμη μια ανακολουθία που πρέπει να αποσαφηνιστεί, όπως και η διαφορά στην μαρτυρία της θείας για τον θάνατο της Ίριδας σε σχέση με το ντοκουμέντο από το ΕΚΑΒ που παρουσίασε την Τετάρτη ο ΑΝΤ1.

Θεία της μητέρας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» λέγοντας μεταξύ άλλων για τα σενάρια που ακούγονται «Για όνομα του Ιησού Χριστού! Ποια μάνα λέει ότι σκότωσε τα παιδιά της; Δεν ντρέπονται; Είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα. Τι θα βάλει αυτό το παιδί στην τσέπη του; Όλο συκοφαντίες είναι. Είναι πολύ καλή οικογένεια».

Ακόμη, μίλησε και ένας φίλος του πατέρα, αναφέροντας πως «είναι τρομερό παιδί, απίστευτο παιδί, δεν μπορείτε να φανταστείτε… Η ομάδα τον βοήθησε οικονομικά και γενικά ήταν πολύ στενοχωρημένος, δεν ήταν στα μπουζούκια και τέτοια… αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά του. Δεν πιστεύω να έχει γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι ακραίο όλο αυτό να συμβεί, ειδικά στον Μάνο, είναι τραβηγμένα σενάρια (σημ: όσα ακούγονται για πιθανή σχέση των γονιών με τα αίτια θανάτου των παιδιών)».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ