Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Ιδού η αλήθεια για την σχέση τους και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν - celebs.gr

Breaking

Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Ιδού η αλήθεια για την σχέση τους και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

featured image

Φωτιά πήραν τα χθεσινά δημοσιεύματα από την κοινή έξοδο που πραγματοποίησε ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου απαθανατίστηκαν να δειπνούν σε εστιατόριο του Ψυχικού.

Οι φωτογραφίες του περιοδικού Ciao έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών, με τους περισσότερους να μιλούν για το νέο ειδύλλιο της πόλης.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Το TLIFE ήρθε σε επικοινωνία με την παρουσιάστρια του Mega, η οποία ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τα επίμαχα στιγμιότυπα.


Νικολαΐδης

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, η Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκαν σε κοινή παρέα, στην οποία ήταν φίλοι του πρώην συζύγου της Δέσποινας Βανδή, καθώς και άλλοι δημοσιογράφοι.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου έφτασαν στο εστιατόριο σε διαφορετική ώρα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας ήταν ευδιάθετοι και πέρασαν όμορφα τη βραδιά τους, χωρίς όμως η κοινή παρουσία τους να ξεπεράσει τα όρια της φιλικής κουβέντας και της πλάκας που έκαναν ο ένας στον άλλον. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ