Έγκυος γυναίκα πήγε σε συνέντευξη για δουλειά, πιάστηκαν τα μαλλιά της σε μηχάνημα και στραγγαλίστηκε - celebs.gr

Breaking

Έγκυος γυναίκα πήγε σε συνέντευξη για δουλειά, πιάστηκαν τα μαλλιά της σε μηχάνημα και στραγγαλίστηκε

featured image

Έγκυος: Τραγική κατάληξη είχε για μία 21χρονη, η ξενάγηση στο εργοστάσιο, όπου είχε υποβάλει αίτηση για θέση εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν έγκυος και φαίνεται πως βρήκε τραγικό θάνατο από τα ίδια της τα μαλλιά, όταν κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, μπλέχτηκαν σε μηχάνημα εργοστασίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 21χρονη Ουμίντα Ναζάροβα, έκανε αίτηση για μια νέα δουλειά στο εργοστάσιο Svarmet στο Μπορίσοφ της Λευκορωσίας, το οποίο παράγει σύρματα συγκόλλησης και ηλεκτρόδια, και οι υπεύθυνοι θέλησαν να την ξεναγήσουν στο χώρο των μηχανημάτων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Άλκη – Αυτός είναι ο 23χρονος Αλβανός φονιάς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τον μισθοφόρο

Έγκυος: Πώς πιάστηκαν τα μαλλιά της άτυχης 21χρονης;

Κατά τη διάρκεια αυτής της ξενάγησης, τα λυτά μαλλιά της άτυχης κοπέλας πιάστηκαν σε ένα μηχάνημα και τυλίχτηκαν γύρω από το λαιμό της, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί.


21χρονη έγκυος

Για το περιστατικό μίλησε η μητέρα της 21χρονης, η οποία δήλωσε: «Ο λαιμός της τραυματίστηκε, σύμφωνα με τον γιατρό. Τα μαλλιά της τυλίχτηκαν γύρω από τον λαιμό της και την τράβηξε ο μηχανισμός. Εάν δεν σκιζόταν το τριχωτό της κεφαλής της, θα την είχαν στραγγαλίσει». Ο πατέρας της, Ντιμίτρι είπε ότι παραβιάστηκαν οι κανόνες ασφαλείας. «Πήραν δύο ζωές. Ήταν επτά μηνών έγκυος. Είδαν ότι είχε μακριά μαλλιά, γιατί δεν της έδωσαν κάτι για να τα καλύψει;».

Η Ερευνητική Επιτροπή της Λευκορωσίας ανέφερε σε δήλωσή της: «Μια υπάλληλος, που της έδειχνε πώς λειτουργεί ο εξοπλισμός, σταμάτησε κάποια στιγμή για να καταγράψει κάτι. Όταν γύρισε το κεφάλι της, είδε την γυναίκα ήδη ξαπλωμένη στο πάτωμα αναίσθητη, τα μαλλιά της ήταν μπλεγμένα στο μηχάνημα». Το εργοστάσιο πλήρωσε για τα έξοδα της γυναίκας».

Ένα δικαστήριο καταδίκασε την ανώνυμη προϊσταμένη παραγωγής εργοστασίου για «αποτυχία εκπλήρωσης των επίσημων καθηκόντων της λόγω ανέντιμων και αμελών συμπεριφορών, προκαλώντας το θάνατο ενός ατόμου». [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ