Ξέσπασε η Σία Κοσιώνη: «Έχω τη δική μου άποψη, δεν χρειάζεται να δανειστώ ούτε του άνδρα μου, ούτε κανενός» - celebs.gr

Breaking

Ξέσπασε η Σία Κοσιώνη: «Έχω τη δική μου άποψη, δεν χρειάζεται να δανειστώ ούτε του άνδρα μου, ούτε κανενός»

featured image

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη προχώρησε η Σία Κοσιώνη στην Έλενα Κατρίτση σε σχέση με την πορεία της στη δημοσιογραφία και τις κριτικές.

Μια πιο προσωπική συνέντευξη παραχώρησε η Σία Κοσιώνη στην Έλενα Κατρίτση στο πλατό της εκπομπής «Προσωπικά» η οποία προβλήθηκε μέσα από την ΕΡΤ το απόγευμα της Κυριακής. Η γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αυστηρές κριτικές και όσους προσπαθούν να αμφισβητήσουν την επαγγελματική της ταυτότητα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δολοφονία Άλκη – Αυτός είναι ο 23χρονος Αλβανός φονιάς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τον μισθοφόρο

Η Σία Κοσιώνη απαντά για τις κριτικές

Πιο συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν κάποιοι προχωρούν σε μια αμφισβήτηση της επαγγελματικής μου ταυτότητας, δεν είναι μια γενική αντίληψη. Δεν είναι μια γενικώς διαμορφωμένη αντίληψη. Υπάρχουν κάποιοι που πράγματι το κάνουν. Με ενοχλεί; Με ενοχλεί. Με επηρεάζει; Δεν με επηρεάζει. Είμαι τόσο απαλλαγμένη από βαρίδια που άλλοι μου προσάπτουν που αυτές πλέον οι κριτικές από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο αυτί μου βγαίνουν».


«Όταν θέλω να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση. Ασκώ κριτική στην κυβέρνηση. Όταν πρέπει να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση, ασκώ κριτική στην κυβέρνηση και γενικώς δεν με εμποδίζει τίποτα και κανείς να ασκήσω κριτική σε όποιον θέλω κάθε φορά. Σε όποιον πρέπει να του ασκηθεί κριτική κάθε φορά. Ακριβώς επειδή αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να βγω και να το δηλώσω, αλλά προκύπτει από τη δουλειά μου καθημερινά και αποδεικνύεται, δεν νιώθω ότι υπάρχει πραγματικά η ανάγκη να το ξεκαθαρίσω με οποιοδήποτε άλλον τρόπο».

«Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων. Εάν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι η Σία επηρεάζεται από τον σύζυγο της και από τον θείο του συζύγου της, είναι λίγο τι να πω… Πάντοτε διεκδίκησα, συνεχίζω να διεκδικώ και δεν θα σταματήσω ποτέ να διεκδικώ την αυτονομία της υπάρξεως μου και της άποψης μου. Την αυθυπαρξία της άποψης μου. Είμαι η Σία Κοσιώνη και έχω τη δική μου άποψη. Δεν χρειάζεται να δανειστώ ούτε την άποψη του άνδρα μου, ούτε την άποψη του συγγενικού περιβάλλοντος του άνδρα μου ούτε κανενός» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. «Νιώθω τόσο ασφαλής και τόσο στέρεα μέσα μου και επίσης θεωρώ ότι είναι λίγο προσβλητικό, όχι μόνο προς εμένα αλλά προς οποιαδήποτε γυναίκα να της αμφισβητείται η ακεραιότητα της δικής της άποψης και προσέγγισης στα πράγματα» κατέληξε η Σία Κοσσιώνη. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ