Γεωργία Μπίκα: Νέο βίντεο μετά το πάρτι στη σουίτα, «βάζει τέλος στην παραφιλολογία» - celebs.gr

Breaking

Γεωργία Μπίκα: Νέο βίντεο μετά το πάρτι στη σουίτα, «βάζει τέλος στην παραφιλολογία»

featured image

Βιασμός Γεωργίας: Βίντεο ντοκουμέντο έξω από το ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά, όπου η 24χρονη ψάχνει το αυτοκίνητό της, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο, που δημοσίευσε το zougla.gr και προέρχεται από κάμερα ασφαλείας, σχολιάστηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Πέμπτη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το… βαθύ λαρύγγι – Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το έκανε με τον μαθητή της: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια μετά τον σχολικό χορό

Όπως υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου συγκλονισμένη «βλέπουμε να έχει φύγει από το ξενοδοχείο, ψάχνει να βρει το αυτοκίνητό της και κάνει κυριολεκτικά οχτάρια με τον βηματισμό της», ενώ η Χρύσλα Γεωργακοπούλου επισημαίνει «δείχνει πως πράγματι ήταν σε μία κατάσταση που δεν είχε τον έλεγχο του σώματός της. Που λογικά δείχνει πως κάτι της συνέβαινε» και διερωτήθηκε «άρα έρχεται να ταυτιστεί με τα λόγια της Γεωργίας στην κατάθεσή της, ότι κάτι υπήρχε, ήταν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας, το χάπι του βιασμού ήτανε; Κάποια άλλη ουσία; Το κορίτσι έφυγε σε αυτή την κατάσταση, ψάχνοντας να βρει το αυτοκίνητο. Η πορεία της δεν είναι ευθεία, είναι η πορεία ενός ανθρώπου που τρεκλίζει με κάποιον τρόπο».


Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε «κοιτάζω για να καταλάβω τα οχτάρια. Τώρα τα αντιλαμβάνομαι».

Βιασμός Γεωργίας: Βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει την κατάστασή της

Αφού η Γεωργία αδυνατεί να βρει το αυτοκίνητό της, επιχειρεί να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, προκειμένου να βρει έναν τρόπο να περάσει ασφαλώς τη νύχτα και αυτός ο τρόπος ήταν ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο για να κοιμηθεί.

Ορισμένοι απ’ αυτούς που κατέθεσαν μέχρι στιγμής, προσπάθησαν να δώσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα πως η Γεωργία Μπίκα ήταν καλά, σε αντίθεση με την κάμερα ασφαλείας, η οποία αποδεικνύει την πραγματική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 24χρονη κοπέλα.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ