Τους κάνει ότι θέλει ο Βλάντιμιρ Πούτιν, τα “κόλπα” που κάνει και “λυγίζει” όλους τους ξένους ηγέτες - celebs.gr

Breaking

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Τους κάνει ότι θέλει ο Βλάντιμιρ Πούτιν, τα “κόλπα” που κάνει και “λυγίζει” όλους τους ξένους ηγέτες

featured image

Η συνάντηση των Βλαντιμίρ Πούτιν και Εμανουέλ Μακρόν έγινε στη Μόσχα, την ώρα που η κρίση στην Ουκρανία κλιμακώνεται και δεν διαφαίνεται διπλωματική διέξοδος.

Πέρα από την συνάντηση που αποτέλεσε σημείο συζήτησης για τα ΜΜΕ, αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι το μακρύ λευκό τραπέζι, όπου έκατσαν αντικρυστά οι δύο ισχυροί άντρες, με την Daily Maily να υπολογίζει το μήκος γύρω στα τρία μέτρα. Η σημειολογία αυτή του τεράστιου τραπεζιού δηλώνει πως ο Βλάντιμιρ Πούτιν θέλησε να κρατήσει τον Γάλλο ομόλογό του μακριά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το… βαθύ λαρύγγι – Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το έκανε με τον μαθητή της: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια μετά τον σχολικό χορό

Βλαντιμίρ Πούτιν: Τα «τρικς» που χρησιμοποιεί στις συναντήσεις με πολιτικούς ηγέτες

Συγκεκριμένα, η απόσταση είναι ένα παλαιό και δοκιμασμένο τρικ επιβολής εξουσίας από μονάρχες, βασιλείς και αυτοκράτορες του παρελθόντος. Το ίδιο και η επίδειξη δύναμης. Από την άλλη πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν πως η εν λόγω απόσταση οφειλόταν στην πανδημία, καθώς ο Πούτιν είναι γνωστό ότι προσέχει ιδιαίτερα, επιβάλλοντας δύο εβδομάδες καραντίνας σε όσους συναντάει.


Υπενθυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του πρώτου τετ-α-τετ που είχε με την πρώην Γερμανίδα καγκελάριο, ένα μαύρο λαμπραντόρ του έκανε την εμφάνισή του. Θα ήταν ένα χαριτωμένο παραλειπόμενο της συνάντησης, αν ο φόβος της Μέρκελ για τα σκυλιά δεν ήταν τόσο γνωστός.

Ομολογουμένως ο Πούτιν πριν από τις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αντιπάλους, είναι καλά διαβασμένος, αντιμετωπίζοντας την συνάντηση σαν μία παρτίδα σκάκι. Ο ίδιος προσπαθεί να παραμένει ανέκφραστος και μιλάει ελάχιστα, ενώ αποφεύγει τη χρήση Αγγλικών τόσο στις συνεντεύξεις Τύπου, όσο και στις διαπραγματεύσεις με άλλους ηγέτες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο πολιτικός κρατάει τους καλεσμένους του συστηματικά σε αναμονή. Το ρεκόρ έχει σπάσει με την Άνγκελα Μέρκελ, την οποία έστησε για τέσσερις ολόκληρες ώρες, ενώ δεν έχει διστάσει να κάνει ακόμα και τη Βασίλισσα Ελισάβετ να τον περιμένει 14 λεπτά.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θέλει να αιφνιδιάζει τους συνομιλητές του, φέρνοντάς τους σε αμηχανία, ενώ διακόπτει απότομα τις συναντήσεις, αφήνοντας τους συνομιλητές του μπερδεμένους…

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου