Πόλεμος στην Ουκρανία: Τελεσίγραφο Μόσχας σε Κίεβο για απάντηση στις διαπραγματεύσεις - celebs.gr

Breaking

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τελεσίγραφο Μόσχας σε Κίεβο για απάντηση στις διαπραγματεύσεις

featured image

Η ρωσική πλευρά δίνει διορία στην Ουκρανία μέχρι τις 16.00 να προσέλθει στη Λευκορωσία για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Η Μόσχα δίνει διορία στο Κίεβο «ως τις 4 το μεσημέρι» για απάντηση στις διαπραγματεύσεις, όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο βοηθός του Βλαντιμίρ Πούτιν, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι εγγυήθηκε για την ασφάλεια της ουκρανικής αποστολής, σε περίπτωση που βρεθεί στη Λευκορωσία για διαπραγματεύσεις.

Όπως ανέφερε, η ρωσική αντιπροσωπεία έχει ήδη φτάσει στην πόλη Γόμελ και θα περιμένει την απάντηση των Ουκρανών μέχρι τις 3 το μεσημέρι τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας).


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Να υπενθυμίσουμε πως ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε νέο μήνυμά του απάντησε αρχικά πως δεν δέχεται να γίνουν οι διαπραγματεύσεις στην Λευκορωσία, καθώς είναι χώρα εχθρική προς την δική του.

Αρνούνται οι Ουκρανοί

Δεν έχουν σκοπό να μεταβούν στη Λευκορωσία για διαπραγματεύσεις οι εκπρόσωποι της ουκρανικής κυβέρνησης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ζελένσκι, Σεργκέι Νικιφόροφ.

«Ακούσαμε δηλώσεις ότι μια ρωσική αντιπροσωπεία ήρθε στο Γόμελ για διαπραγματεύσεις. Πρέπει να πούμε ότι εκπρόσωποι της Ουκρανίας δεν θα είναι εκεί. Αυτό το ενδεχόμενο συζητήθηκε πραγματικά, αλλά την τελευταία στιγμή οι Ρώσοι διαπραγματευτές ζήτησαν από τον ουκρανικό στρατό να καταθέσει πρώτα τα όπλα», έγραψε στο Facebook του.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου