Παρασκήνιο – O Πούτιν “σκοτώνει” την Ελληνική TV. Μείωση 30% στα έσοδα - celebs.gr

Breaking

Παρασκήνιο – O Πούτιν “σκοτώνει” την Ελληνική TV. Μείωση 30% στα έσοδα

featured image

Σε λίγες ώρες μπαίνουμε στην Άνοιξη όμως τα κανάλια φοβούνται βαρυχειμωνιά. Από χθες αλλεπάλληλες μαθαίνω πως είναι οι συσκέψεις σε όλα τα κανάλια παρουσία των οικονομικών και εμπορικών διευθυντών καθώς υπάρχει μεγάλος φόβος πως η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δεν θα επηρεάσει μόνο την Ελληνική οικονομία αλλά και την τηλεοπτική αγορά κατ’ επέκταση και τη διαφημιστική δαπάνη.

Οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες και μιλούν για κάμψη των εσόδων ακόμη και κατά 30%. Το γεγονός αυτό λοιπόν «παγώνει» σκέψεις για πολλές σειρές και ακριβά ριάλιτι την επόμενη σεζόν.


Δεν αποκλείεται μάλιστα τα κανάλια σε κάποιες ζώνες να γυρίσουν σε μνημονιακές εποχές. Πολλές επαναλήψεις ακόμη και τούρκικα σήριαλ. Το μεγάλο στοίχημα είναι αυτή τη στιγμή στον Alpha που προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα και τις περισσότερες καινούργιες παραγωγές.

Η εικόνα πάντως δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει πριν το Μάϊο και εκεί θα κριθούν όλα ακόμη και κάποιες μεταγραφές που υποτίθεται πως έχουν «κλειδώσει». «Μην γίνουμε ξαφνικά Σιβηρία» ήταν η φράση που ακούστηκε χθες στον ΑΝΤ1 και μάλλον έχουν απόλυτο δίκιο…



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ