Πετράκος για Καπουτζίδη: «Έχει λέει τα λιγότερα δικαιώματα; Εγώ δεν έχω δικαίωμα να μπω να φάω σε ένα ταβερνάκι» - celebs.gr

Breaking

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Πετράκος για Καπουτζίδη: «Έχει λέει τα λιγότερα δικαιώματα; Εγώ δεν έχω δικαίωμα να μπω να φάω σε ένα ταβερνάκι»

featured image

Ο Γρηγόρης Πετράκος μέσα από μία νέα μακροσκελή ανάρτηση στρέφεται κατά του Γιώργου Καπουτζίδη, αναφερόμενος για άλλη μία φορά στη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπενθυμίζουμε πως ήταν μεταξύ των ομιλητών στην εκδήλωση με τίτλο “Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον” για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο γνωστός ηθοποιός έχοντας μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και έθεσε μια σειρά καίριων ερωτημάτων απευθυνόμενος στην πολιτεία αλλά και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου και μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε «γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Θα καταστραφείς παιδί μου»: Τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη για το «κόλλημα» του Άγγελου Λάτσιου

Ο τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος με αφορμή τις δηλώσεις αυτές του ηθοποιού,  σχολίασε μέσα από ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.


Γρηγόρης Πετράκος: Η ανάρτηση κατά του Γιώργου Καπουτζίδη

Χαρακτηριστικά ο ίδιος ανέφερε: «Ο Καπουτζίδης αναρωτιέται γιατί έχει, λέει, τα λιγότερα δικαιώματα; Μήπως δεν ξέρει για μένα ότι δεν έχω δικαίωμα να μπω να φάω σ ένα ταβερνάκι, να ακούσω live μουσική ή να τον δω στο θέατρο; Μήπως δεν ξέρει για 7000 υγειονομικούς ότι δεν έχουν δικαίωμα να πάνε στη δουλειά τους και να ταΐσουν τα παιδιά τους;

Μήπως δεν ξέρει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου ούτε καν στα κοινωνικά μας δίκτυα και τρώμε λογοκρισία; Μήπως δεν ξέρει ότι στον Βόβολη αφαίρεσαν την άδεια και στον καθηγητή Κούβελα ασκείται δίωξη απλά επειδή εκφέρουν επιστημονική άποψη διαφορετική απ της δικτατορίας;

Μήπως δεν ξέρει ότι οι ηλικιωμένοι μας δεν έχουν δικαίωμα να επιβιώσουν γιατί τρώνε πρόστιμο 100 ευρώ έχοντας σύνταξη 450; Πες μια κουβέντα και γι’ αυτά τα δικαιώματά βρε αδερφούλη μου. Τα μεγάλα, τα βασικά, τα αυτονόητα… Τα δικά σου δικαιώματα έχουν εδώ και καιρό αποκατασταθεί. Δόξα τω Θεώ τα πας πολύ καλά. Για την τρέλα που ζούμε τίποτα;;;; Κουβέντα;;;».

Αυστηρός Μητσοτάκης: «Είμαστε με τους Ουκρανούς, θα αντιδράσουμε έτσι και εισβάλουν οι Ρώσοι»

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου