Σφαγή στο survivor - Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία - celebs.gr

Breaking

Σφαγή στο survivor - Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

featured image

Στο Survivor οι Διάσημοι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ούτε αγωνιστικά, ούτε ψυχολογικά, ούτε σε επίπεδο κλίματος ανάμεσα στους παίκτες. Έχουν δημιουργηθεί στρατόπεδα στην κόκκινη ομάδα. Η στρατηγική είναι το κυρίαρχο στοιχείο τη δεδομένη στιγμή. Οι γυναίκες των κόκκινων ήταν η βασική αιτία στην 1η ασυλία, την οποία είδαμε και σε Live μετάδοση.

Το μομέντουμ αυτή τη στιγμή δείχνει ξεκάθαρα προς την μπλε ομάδα. Μάλιστα, οι Μαχητές κέρδισαν χωρίς να είναι σε καλή μέρα τα αγόρια. Μόνοι οι Κατσαούνης και Σπύρος Μαρτίκας έφεραν νίκες. Αυτό δεν θα είναι συχνό φαινόμενο.

Survivor spoiler 21/2: Διάσημοι ή Μαχητές;


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Αυστηρός Μητσοτάκης: «Είμαστε με τους Ουκρανούς, θα αντιδράσουμε έτσι και εισβάλουν οι Ρώσοι»

«Θα καταστραφείς παιδί μου»: Τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη για το «κόλλημα» του Άγγελου Λάτσιου

Οι κόκκινοι είναι σε σύγχυση. Αυτή τη στιγμή, οι Διάσημοι έχουν αρχίσει να έχουν αγωνιστικά ζητήματα. Ο Σάκης Αρσενίου δεν μοιάζει καλή πηγή νικών. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι επίσης ή του ύψους ή του βάθους, Ο Άρης Σοϊλεδης δεν έχει σύμμαχο στις νίκες. Μόνο τον Απόστολο Ρουβά. Δύο κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη. Το Twitter γλέντησε πάντως με την κατάσταση της Βρισηίδας.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι επίσης ένα μέγιστο αγωνιστικό πρόβλημα. Δεν κερδίζει με τίποτε. Ίσα ίσα, είναι εύκολος στόχος για τις δυνατές παίκτριες πλέον που έχουν οι μπλε. Το Survivor trailer δεν το έχουμε δει ακόμα για να ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί. Χθες, το είδαμε νωρίς και βγήκε άκοπα η πρώτη εκτίμηση.

Απ’ ότι φαίνεται οι Μαχητές πάνε φουλ για να κερδίσουν και την 2η ασυλία. Είναι το απόλυτο φαβορί. Υπομονή ως το οριστικό spoiler. Διότι, στο Survivor είναι όλα πιθανά. Αλλά μοιάζει ασφαλής πρόβλεψη. Ο καιρός ευνοεί τους μπλε!

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ