Δολοφονία Γιάννη Μακρή στη Βούλα – Σήμερα η δίκη – Εκτέλεσαν πριν από μία εβδομάδα τον βασικό μάρτυρα - celebs.gr

Breaking

Δολοφονία Γιάννη Μακρή στη Βούλα – Σήμερα η δίκη – Εκτέλεσαν πριν από μία εβδομάδα τον βασικό μάρτυρα

featured image

“Απών” από το Εφετείο Αθηνών όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή – γνωστού και ως “Αυστραλού”- θα είναι σήμερα ο 33χρονος Τουργκάι Σάλι που αποτελούσε τον βασικό μάρτυρα της δίκης, καθώς τα μεσάνυχτα της 13ης Φεβρουαρίου δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Χάσκοβο.

Όπως αναφέρει η Espresso, ο εκτελεστής του bodybuilder από τη Βουλγαρία είναι ένας 44χρονος Μεξικανός, ονόματι Βίκτορ Ομάρ, που ήρθε στη χώρα μας το 2005 και συμμετείχε ως χορευτής στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Ο δράστης είναι ώριμος των Αρχών διότι έως και πριν από λίγες ημέρες εξέτιες ποινή στον Κορυδαλλό για κατοχή τεσσάρων κιλών κοκαΐνης. Οι βουλγαρικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη του Λατινοαμερικανού εκτελεστή και τον συνέλαβαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σόφιας όπου αναπαυόταν έχοντας εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου που του ανέθεσαν.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Αυστηρός Μητσοτάκης: «Είμαστε με τους Ουκρανούς, θα αντιδράσουμε έτσι και εισβάλουν οι Ρώσοι»

«Θα καταστραφείς παιδί μου»: Τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη για το «κόλλημα» του Άγγελου Λάτσιου


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 33χρονος Βούλγαρος που θα έδινε χρήσιμες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, δέχτηκε πέντε σφαίρες από πιστόλι τύπου Luger αλλά φτάνοντας ετοιμοθάνατος στο νοσοκομείο πρόλαβε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς και να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του δολοφόνου του.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί κλυδωνισμούς στη διαλεύκανση της πολύκροτης υπόθεσης δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία που το φθινόπωρο του 2018 έπεσε νεκρός έξω από την έπαυλή του στη Βούλα.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι ο 44χρονος Μεξικανός γαλουχήθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού από τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή.

Στόχος πλέον των Αρχών είναι να καταφέρουν να πείσουν τον Ομάρ να ομολογήσει ποιος τον προσέλαβε προκειμένου να σκοτώσει τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας. Με τον τρόπο αυτόν εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι θα καταφέρουν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ και να οδηγηθούν στον άνθρωπο που οργάνωσε την κινηματογραφική δολοφονία του επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή συνελήφθη τον Απρίλιο του 2019, έξι μήνες μετά τη νύχτα που έκοψε το νήμα της ζωής του επιχειρηματία. Πρόκειται για έναν 32χρονο Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του παρακολουθούσε επί 19 ημέρες όλες τις κινήσεις του θύματος. Μόλις αισθάνθηκε σίγουρος για το αποτέλεσμα που θα φέρει η απόπειρά του πάτησε τη σκανδάλη εκτελώντας εν ψυχρώ τον 46χρονο.

Σύμφωνα με την σύζυγο του επιχειρηματία, τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της είχαν ένα κακό προαίσθημα για το μοιραίο εκείνο βράδυ το οποίο εν τέλει βγήκε αληθινό.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ