Κατερίνα Βεργέτη: Η οδοντίατρος των celebrities - celebs.gr

Breaking

Κατερίνα Βεργέτη: Η οδοντίατρος των celebrities

featured image

Η «οδοντίατρος των αστέρων της showbiz» μιλάει για την… τέχνη της

Τι κοινό έχουν η Ιωάννα Μαλέσκου και η Δήμητρα Κατσαφάδου με τον Λευτέρη Πετρούνια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Λαμπερά χαμόγελα, τα οποία έχει «ζωγραφίσει» με το «καλλιτεχνικό» χέρι της η Κατερίνα Βεργέτη.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Αυστηρός Μητσοτάκης: «Είμαστε με τους Ουκρανούς, θα αντιδράσουμε έτσι και εισβάλουν οι Ρώσοι»

«Θα καταστραφείς παιδί μου»: Τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη για το «κόλλημα» του Άγγελου Λάτσιου

Την αποκαλούν «οδοντίατρο των αστέρων της showbiz», αλλά η ίδια αισθάνεται περισσότερο ως μια επαγγελματίας της διπλανής πόρτας που θέλει απλά να βλέπει τους ανθρώπους γύρω της να χαμογελούν! Ιδιαίτερα άμεση και άκρως επικοινωνιακή η Κατερίνα εισπράττει πολλή αγάπη τόσο από τους διάσημους πελάτες της όσο και από τον απλό κόσμο που επισκέπτεται καθημερινά το οδοντιατρείο της στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και το οδοντιατρικό κέντρο (με όλες τις ειδικότητες) που διατηρεί στο Πικέρμι.

φ8
Λευτέρης Πετρούνιας
Φ3 1
Ιωάννα Μαλέσκου

Από οικογένεια γιατρών

Με καταγωγή από τα Τρόπαια Αρκαδίας, η «καλλιτέχνιδα των χαμόγελων» γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, θέτοντας ως στόχο από παιδί να γίνει οδοντίατρος. «Επειδή είχα άσχημα δόντια μικρή και ταλαιπωρήθηκα αρκετά, είχα αποφασίσει από τότε να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα για να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελούν! Έτσι, σπούδασα στην Οδοντιατρική Αθηνών και πριν από 23 χρόνια άνοιξα το ιατρείο μου» εξομολογείται στην «Espresso» η Κατερίνα Βεργέτη, η οποία προέρχεται από οικογένεια γιατρών. «Ο πατέρας μου και ο αδελφός μου είναι γνωστοί γυναικολόγοι. Από την άλλη μεριά, η μητέρα μου, την οποία “έχασα” τον Ιούλιο, ήταν ζωγράφος με πολλές εκθέσεις στο ενεργητικό της. Νομίζω ότι από εκείνη έχω πάρει και το… χέρι. Βέβαια, εγώ “ζωγραφίζω” χαμόγελα» αναφέρει.


Φ4
Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Είμαι απλή και άμεση»

Στο πελατολόγιό της υπάρχει μια μεγάλη λίστα γνωστών προσωπικοτήτων της showbiz που την εμπιστεύονται με… κλειστά μάτια. «Η αλήθεια είναι πως δεν επιδίωξα να έχω τόσους διάσημους πελάτες. Απλά συνέβη. Πρέπει να σου πω, όμως, ότι την ίδια εμπιστοσύνη και αγάπη μού δείχνουν και οι μη αναγνωρίσιμοι πελάτες μου. Είμαι απλή και άμεση με όλο τον κόσμο που έρχεται για να επιμεληθώ το χαμόγελό του» τονίζει. Ανάμεσα στους celebrities που φιγουράρουν στον λογαριασμό της Κατερίνας Βεργέτη στο Instagram χαμογελώντας πλατιά είναι η Πατρίτσια Περιστέρη, ο Bo, o Λευτέρης Πετρούνιας, η Βασιλική Μιλλούση, η Σάσα Μπάστα, η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Τρύφων Σαμαράς. «Έχει γίνει ωραία δουλειά σε όλους» σχολιάζει η οδοντίατρος και προσθέτει: «Ένα από τα πιο φανταστικά χαμόγελα στη showbiz είναι της Ιωάννας Μαλέσκου, όπως και της Αντελίνας Βαρθακούρη. Επίσης, σούπερ χαμόγελο για μένα είναι της Δήμητρας Κατσαφάδου, την οποία αγαπώ πολύ».

Vergeti Varthakouri
Αντελίνα Βαρθακούρη
φ7
Βασιλική Μιλλούση

Μιλώντας γενικά ως επαγγελματίας για τα δόντια του μέσου Έλληνα, η Κατερίνα Βεργέτη παρατηρεί πως δεν είναι ιδιαίτερα φροντισμένα. Όπως επισημαίνει, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες έχουν αρχίσει να ασχολούνται πολύ με το χαμόγελό τους. «Την τελευταία δεκαετία συμβαίνει αυτό και είναι περίπου ίδιο το ποσοστό ανδρών και γυναικών που ασχολούνται. Ίσως μάλιστα οι άντρες να ξεπερνούν λιγάκι το ποσοστό των γυναικών. Πάντως, το πρώτο πράγμα που ζητάνε είναι το χρώμα. Θέλουν λευκά δόντια, λευκά χαμόγελα» μας λέει η εντυπωσιακή οδοντίατρος, η οποία έχει κάνει ένα πέρασμα και από τη μεγάλη οθόνη.

φ6
Βο

«Το 2014 έπαιξα στην ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια “Κοινός Παρονομαστής”. Το έκανα αφενός επειδή είναι οικογενειακός μας φίλος και αφετέρου επειδή είχε διαθέσει τα έσοδα του φιλμ για την ενίσχυση των γυναικών με καρκίνο του μαστού» αποκαλύπτει η Κατερίνα Βεργέτη, η οποία εκτός από οδοντίατρος είναι και μια στοργική μητέρα δύο γιων. Ο πρωτότοκός της, μάλιστα, σπουδάζει οδοντιατρική και θα ακολουθήσει τα χνάρια της.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα