Η Μις Ουκρανία φόρεσε ρούχα παραλλαγής και δηλώνει έτοιμη να υπερασπιστεί την πατρίδα της - celebs.gr

Breaking

Η Μις Ουκρανία φόρεσε ρούχα παραλλαγής και δηλώνει έτοιμη να υπερασπιστεί την πατρίδα της

featured image

Η Μις Ουκρανία παρά την ιδιότητα του μοντέλου, αποδεικνύει πως είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την πατρίδα της και δηλώνει έτοιμη να την υπερασπιστεί.

Συγκεκριμένα η Αναστάζια Λέννα, ήταν η εκπρόσωπος της Ουκρανίας το 2015 στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International και απάντησε στο κάλεσμα να υπερασπιστεί το σπίτι της, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Όλοι όσοι περάσουν τα ουκρανικά σύνορα με σκοπό να εισβάλουν, θα σκοτωθούν!» έγραψε σε μία ανάρτηση στα αγγλικά το Σάββατο, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία ένοπλων στρατιωτών που κλείνουν ένα δρόμο, ενώ αποκάλεσε τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι «αληθινό και ισχυρό ηγέτη».

Από την έναρξη της εισβολής την 24η Φεβρουαρίου, το μοντέλο μοιράστηκε μια σειρά από αναρτήσεις στα stories της στο Instagram, παροτρύνοντας τον κόσμο να υποστηρίξει και να προσφέρει δωρεές στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Η Μις Ουκρανία είναι απόφοιτος μάρκετινγκ και διαχείρισης από το πανεπιστήμιο Slavistik του Κιέβου. Η ίδια έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες στη σελίδα της στο παρελθόν που την δείχνουν να κρατά όπλα με πλήρη στρατιωτική ενδυμασία σε δασώσεις περιοχές.

Στο παρελθόν η ίδια φέρεται να είχε εργαστεί ως μοντέλο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Τουρκία.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ